Specialized Terra Pro 2Bliss Ready 700x33 foldedæk

Varenummer
888818279593
Terra Pro 2Bliss Ready dækket er det foretrukne dæk blandt alle cykelcross-fanatikere, som ønsker maksimalt greb og lavest mulige rullemodstand, når underlaget er dækket af mudder. Dækket er designet med lavere centerknopper, hvilket giver lav rullemodstand, men også fantastiske styreegenskaber. Dertil er sideknopperne højere for mere greb gennem sving, for maksimal kontrol på de tekniske ruter. Mellem centerknopperne og sideknopperne findes transition knopper, som fungerer som et afsæt, når du skal accelerer, hvilket sikrer at hjulet ikke slipper underlaget. Terra Pro er opbygget af vores GRIPTON gummiblanding, der sikrer lav rullemodstand og et utroligt smidigt dæk. Dækket er 2Bliss Ready, hvilket tilladder at du kan køre uden slange eller tubeless væske.
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
På lager - klar til afsendelse
Tilbudspris 289,95 kr. Normalpris 359,95 kr.
Terra Pro dækket er blandt favoritterne når cykelcross rytter skal vælge dæk. Det giver maksimalt greb og lavest mulige rullemodstand når underlaget er dækket af mudder.
Dækket er designet med lavere centerknopper, hvilket giver lav rullemodstand, men også fantastiske styreegenskaber. Dertil er sideknopperne højere for mere greb gennem sving, for maksimal kontrol på de tekniske ruter.
Mellem centerknopperne og sideknopperne findes transition knopper, som fungerer som et afsæt, når du skal accelerer, hvilket sikrer at hjulet ikke slipper underlaget.
Yderligere information
Dæk Type Foldedæk, Tubeless
Farve Sort
Dæk Størrelse 700x33