SP connect bike bundle II Samsung Galaxy Note20 Ultra mobilcover

Varenummer
4028017544368
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
På leverandørlager - Leveringstid: 2-6 dage
Tilbudspris 314,00 kr. Normalpris 499,95 kr.
SP Connect Bike Kit tillader dig at tilkoble din smartphone til din cykel på få sekunder.

Dette bike kit indeholder: 1x Smartphone Case 1x Weather Cover 1x Universal Bike Mount 1x Standtool.

Monter Universal Bike Mount på enten dit styr eller frempind, og så er du klar til at tilkoble SP Connect™ smartphone Case. Du placere din mobil på coveret og drejer det med uret 90 °. Din smartphone er nu placere i det perfekte synsfelt, så du nemt kan buge dine apps. Coveret låses sikkert fast.

Smartphone caset er slankt, funktionelt men beskyttede i design samt har du adgang il alle dine knapper i siden samt opladning. Coveret har 3 lags konstruktion for ekstra sikkerhed. QI er mulig.

Vejr coveret tager du udover smartphones caset og så beskytter det mod regn, sved, støv og mudder. Selvom vejr coveret er på kan du stadig bruge din touch på din smartphone. Derudover tilføjer det stødmodstand til din telefon. Hvid du anvender handsker når vejr cover et monteret kan det påvirke berøringsfunktionen.

Universal Bike Mount kan let monteres på styr og frempind uden værktøj. Det kan både monteres på runde og flade overfalder samt har det en arm til vinkeljustering. Beslaget har to monterings muligheder A og B og passer til diameter på ø22-ø42.