Shimano Ultegra CN6701, 10 Speed Racer Kæde

Varenummer
4524667414018
CN-6701 Kæde Ultegra 10g Super Narrow. Ikke kompatibel til 9-gear systemer. Nyt design på inner- og yder plader øger kontakt med tænder på gearhjul. Forbedret kraftoverførsel. Forbedret gearskift under belastning. Spec.: 114 led. Vægt: 267g.
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
På lager - klar til afsendelse
Tilbudspris 188,00 kr. Normalpris 269,95 kr.
Shimano CN6701 Ultegra 10-speed kæde med 116 led er Shimanos top kæde i 10 speed og benyttes af mange motionistsryttere samt flere supermotionsryttere på grund af dens høje kvalitet i forhold til pris.

Shimanos 10 speed kæder er designet til brug på Landevejscykler, med 10 speed kassette

Denne kæde benytter kædesplit til at samle kæde, her er det vigtigt at man aldrig erstatter en gammel kædesplit med ny, men skiller kæden et andet sted da leddet ellers bliver svagt hvis det bliver skilt samme sted mere end en gang.

Kæden er en vigtig del af drivlinien på en cykel, og man benytter avancerede teknologi for at skabe den perfekte kæde. For at det hele skal løbe perfekt , arbejder kædens led sammen med ensartet styrke og præcision for at overføre kraften fra kranken til kasetten, der er monteret på baghjulet og som gør at cyklen rykker sig længst mulig på den energi man ligger i trådet. Denne HG-kæde er designet Specifikt til at matche den tilsvarende gruppe. Alle leddenes kanter er affasede for at forbedre gearskiftet og sikre en mere støjsvag cykeloplevelse.