Shimano BR-T615 Bremseklodser

Varenummer
4524667409229
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information

Udsolgt

Tilbudspris 39,00 kr. Normalpris 149,95 kr.
Shimano BR-T615 Bremseklodser er en entry level klods til mountainbike og passer til følgende kalibre: Shimano BRM3050,BRM355,BRM447,BRT615 og BR-M395

Shimano bremseklodser til disk kommer i flere versioner til hver bremse så det er vigtigt at vælge den klods der passer til netop dit behov.

Resin: er den mest brugte belægning til bremseklodserne og den har både en rigtig god bremsekraft og er meget støjsvag. Resin passer perfekt til Racercykler og til MTB hvor der køres XC og hvor rytteren ikke vejer over 100 kg.

Metal: er den stærkeste belægning og den der bremser alllerbedst, her vil man tilgengæld godt kunne opleve den larmer en smule. Denne klods anbefales til meget tunge ryttere på racer, samt til tunge xc MTB rytter. Metal belægningen anbefales også til ryttertypen der presser sin cykel til det yderste i xc, men især til Trail og downhill ryttere.

Kølefinner: Visse modeller leveres med kølefinner på bremseklodsen, disse gør at varmen hurtigere afledes fra klodsen og man derfor hurtigere kan bremse bedre igen, og man kan sige at bremse kraften på en resin klods med kølefinner bremse lidt bedre en en uden og Metalklodsen med kølefinner giver den bedste bremse kraft.

Hylende bremser kan være svært at undgå, men man kan afmontere sine klodser og slipe dem med fint sandpapir, så eventuelle små sten og belægninger bliver slebet af. Det er vigtigt der ikke kommer olie på klodsen. HAr cyklen haft tendens til at larme fra ny, eller efter justering af kaliber, så er det ofte fordi kaliberen ikke er justeret helt plan, det kan være en ujævnhed på rammen.

Montering, det er vigtigt at presse stemplerne helt tilbage, og så montere klodserne. Husk at rens skiven i isopropyl hvis denne ikke er ny. Efter påsat hjul er det vigtigt at køre en rolig tur, hvor man let bremser flere gange så man bremser klodsen ind i skiven. Når man går dette vil der ikke være fuld bremse kraft den kommer først når skiven er blevet bremset helt ind. Herefter har du en perfekt bremsende cykel.