• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Returnering

FORTRYDELSESRET / OMBYTNING

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Bikesport.dk

Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand som modtaget.

Du må naturligvis gerne prøve varen, men fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som forringer varens salgsværdi.

 

Fortrydelsesretten udnyttes ved at returnere varen i samme stand som da den blev modtaget, sammen med en udfyldt returformular.

 

Retur / Ombytsformular som vedlægges i pakken kan hentes HER

GLS Returlabel til returnering eller ombytning af vare kan købes HER

Retur / Ombytningsvare sendes til:  Bikesport Stenhusvej 60 4300 Holbæk

 

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, sendt til pakkeshop eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

 

Du kan kontakte os på mail info@bikesport.dk som vi besvarer hurtigst muligt.

 

Bikesport.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

  

Reklamationer:

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, SKAL DU KONTAKT OS, OG VI SENDER DIG EN RETURLABEL SÅ DU KAN SENDE PAKKEN TIL OS.

OBS! Vi refunderer IKKE andre fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, HVIS DU IKKE ANVENDER VORES RETURLABEL

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en beskrivelse af fejlen.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.