Returnering

FORTRYDELSESRET / OMBYTNING

 

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Bikesport.dk

Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand som modtaget.

Du må naturligvis gerne prøve varen, men fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som forringer varens salgsværdi. Alle mærker skal sidde på varen.

 

Fortrydelsesretten udnyttes ved at returnere varen i samme stand som da den blev modtaget, sammen med kopi af fakturaen og en udfyldt returformular.

 

Retur / Ombytningsvare sendes til: Holbæk Cykelcenter / Bikesport Stenhusvej 60A 4300 Holbæk

 

Retur / Ombytsformular som vedlægges i pakken kan hentes HER

GLS Returlabel til returnering eller ombytning af vare kan købes HER

 

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, sendt til pakkeshop eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

 

Du kan kontakte os på tlf.: 59 44 06 70 (Mandag-fredag kl. 10.00-16.00. Lørdag 10.00-14.00) eller på mail info@bikesport.dk. Det anbefales at henvendelser sker via e-mail, og vi besvarer disse indenfor 24 timer i hverdage.

 

Bikesport.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Reklamationer:

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, SKAL DU KONTAKT OS, OG VI SENDER DIG EN RETURLABEL SÅ DU KAN SENDE PAKKEN TIL OS.

OBS! Vi refunderer IKKE andre fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, HVIS DU IKKE ANVENDER VORES RETURLABEL

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en beskrivelse af fejlen.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.