Persondataoplysninger

Ja, jeg accepterer hermed medlemsbetingelserne for Bikesport og vil gerne modtage markedsføring fra Bikesport om produkter der til enhver tid sælges i vores cykelcenter via f.eks. e-mail og SMS. Jeg giver samtykke til behandling af personoplysninger om. Du kan tilbagetrække dit samtykke til at modtage markedsføring samt til behandling af personoplysninger, på bikesport.dk. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger til markedsføring.

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål: - Levering af aftalte ydelser/varer/services. - Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester.

  • Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker. Bikesport foretager en profilering af dig og dit handelsmønster med henblik på, at fremsende dig de tilbud, der er mest relevante for dig som kunde.
  • Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services.
  • I forbindelse med eventuelt opståede retskrav. Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter eller tjenester. I disse situationer vil vi ikke være i stand til, at tilbyde dig vores produkter eller tjenester medmindre du meddeler os dit udtrykkelige samtykke som Club Bikesport medlem. Behandlingen er nødvendige for at opfylde en kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt. Eksempelvis når du handler på vores hjemmeside eller bestiller tid hos en Bikefitter. Behandlingen er nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler Bikesport, eksempelis behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.

 

      Behandlingen er nødvendig for, at Bikesport eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesse udgør:
    • Løbende forbedring af produkter, service og shopping-oplevelser.
    • For at målrette vores markedsføring på sociale medier
    • eller andre hjemmesider. I disse tilfælde er oplysninger der videregives begrænset til oplysninger du selv har indtastet på bikesport.dk såsom e-mail adresse.

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER. Som Club Bikesport medlem: Oplysninger du selv har indtastet på din Club Bikesport profil gemmes så længe du opretholder medlemsskabet. Oplysningerne og de optjente point vil herefter blive slettet. Transaktionsoplysninger gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven.

Som GÆST: Oplysninger tilknyttet en transaktion gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven.