• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Shimano

Shimano

 

Shimano er et japansk brand, og har hovedkontor i byen af samme navn. Brandet står inde for en vis kvalitet, som de har arbejdet på i omkring 100 år. Brandet blev nemlig allerede grundlagt tilbage i år 1921. Det er ydermere den største producent af cykeldele og tilbehør i verden baseret på medarbejdere og virksomheden generelt. Uanset hvilke komponenter du mangler til din cykel er vi sikre på, at det er en del, som Shimano fremstiller. Tag et kig her på siden og find de komponenter du mangler til din cykel. Bestil dem hjem i dag – vi sørger altid for hurtig levering.

Shimano bagskifter

Shimano bremser

Shimano cykelkæde

Shimano forskifter

Shimano gearkabler/junctionbox

Shimano gearskifter

Shimano geargrupper

Shimano hjulsæt

Shimano kassetter

Shimano klinger

Shimano kranksæt/krankbokse

Shimano pedaler/klamper

Shimano fremstiller komponenter til alle typer af cykler, og dermed både racercykler, mountainbikes og hverdagscykler. Brandet udvikler sig stadig den dag i dag og har faktisk været i stor udvikling helt fra starten. De har især fokus på miljøet i deres udvikling af nye produkter, hvilket er et fokus der også kun er blevet større gennem tiden. Dette hensyn tager de både i form af deres materialevalg, men også produktionen af de mange produkter. De ser sig selv som et forbillede for produktionen og håber, at de kan inspirere andre virksomheder til at producere mere bæredygtige produktioner. 

I vores udvalg af skarpe brands, der er anerkendte for deres kvalitet ser vi også Assos, der især har styr på deres tøj og tilbehør til dette. Zipp er et andet brand, der også har et særligt fokus – nemlig på cykeldæk.

En fun-fact er, at Shimano ikke kun producerer cykeludstyr, men også udstyr til både roning og fiskning. Dog er deres primære fokus på cykeludstyr, som du finder her på siden.