• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Assos

Assos

Brandet Assos er af høj kvalitet, og til de ryttere, der ikke vil gå på kompromis! Hos Bikesport fører vi et stort udvalg fra brandet og deres sortiment – du kan blandt andet shoppe cykelbukser, trøjer og svedundertøj fra brandet lige her. Al tøjet er testet til alt slags vind og vejr, og er derfor egnet til cykelture både sommer, efterår, vinter og forår. Desuden bliver der produceret styles til både mænd og kvinder, hvilket betyder, at du altid kan vide dig sikker på at anskaffe dig nyt cykeltøj, der passer til din krop. Kollektionerne varierer i forhold til pasform og design alt afhængig af køn.  

Produktionen er fra en Schweizisk producent og er faktisk ejet af en schweizisk familie. Den blev grundlagt i 1976, hvorfra de har udviklet sig løbende og skabt produkter i højere og højere kvalitet, der er tilpasset rytteren. En af måderne hvorpå du er garanteret en god kvalitet er gennem testholder, der er ansat af Assos. Dette hold består af tidligere professionelle cykelryttere, amatører og engagerede motionister, der derfor sikrer en bred vurdering af produkterne før de lanceres og sælges på markedet.

Nedenfor kan du se hele udvalget fra Assos, og ellers kan du se vores mange andre brand muligheder – se for eksempel Giro, SCOTT eller GripGrab. Særligt for Assos er ikke kun deres valg af materiale og skarpe designs. De fokuserer i høj grad også på, at ryttere i ført deres produkter skal køre med stil og der er derfor også lagt mange kræfter i selve udseendet og denne designproces. Designet er altså både i top på udseende og ydekraft! Hvis du ikke har prøvet produkterne fra Assos endnu, vil vi derfor selvfølgelig anbefale, at du finder dine favoritter og afprøver produkterne, som for mange af os andre er en fast del af cykelgarderoben og udstyret.

 

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side