Assos

Assos

Assos producerer cykeltøj af høj kvalitet til ryttere – vi forhandler et stort udvalg. Tag et kig forbi cykeltøjet, & find nye favoritter til gode priser!

Brandet Assos er af høj kvalitet, og til de ryttere, der ikke vil gå på kompromis! Hos Bikesport fører vi et stort udvalg fra brandet og deres sortiment – du kan blandt andet shoppe cykelbukser, trøjer og svedundertøj fra brandet lige her. Al tøjet er testet til alt slags vind og vejr, og er derfor egnet til cykelture både sommer, efterår, vinter og forår. Desuden bliver der produceret styles til både mænd og kvinder, hvilket betyder, at du altid kan vide dig sikker på at anskaffe dig nyt cykeltøj, der passer til din krop. Kollektionerne varierer i forhold til pasform og design alt afhængig af køn. 

Produktionen er fra en Schweizisk producent, og firmaet Assos blev grundlagt 1976, hvorfra de har udviklet sig løbende og skabt produkter i højere og højere kvalitet.

Nedenfor kan du se hele udvalget fra Assos, og ellers kan du se vores mange andre brand muligheder – se for eksempel Giro, SCOTT eller GripGrab. 

1 til 30 af 64

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 64

Sorter faldende
pr. side