Look Keo 2 Max Carbon Pedaler

Varenummer
3611720140173
Look KEO 2 Max Carbon har 12 % større kontaktfladde end keo carbon for bedre understøtelse af klampen og bedre kraftoverførsel. Oversize aksel med 3 lukket lejer. Med sine 122g er det en af de lettest pedal i dens klasse.
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
På lager - klar til afsendelse
Tilbudspris 748,00 kr. Normalpris 1.199,00 kr.
Look Keo 2 Max Carbon Pedaler

Denne pedal er både opgraderet og videreudviklet en den ældre model. Disse pedaler har en kontaktfalde der er 3mm bredere, dette giver sig en større kraftoverførsel. Pedalakslen har også fået en opgradering, da den har fået større diameter, som giver dig mere styrke. Selve pedalen er laver i carbon, med et stykke rustfrit stål i midten af pedalen. det giver mere styrke og samtidigt mindsker slitagen.

Bespændingen på bindingerne kan justeres, dette giver dig flere individuelle indstillingsmuligheder. Ved køb af disse pedaler medfølger klamper til landevejssko, klamperne har 4,5 graders bevægelsesfrihed i siderne. Klamperne er nemme at klikke i pedalen, og ikke midt klikke ud igen. Derudover har pedalen en flad opbygning, hvilket giver en god stabilitet.

En pedal vejer kun 125g gram (312g når begge pedaler, klamper og skruer tælles med), og er derfor nogle super lette pedaler, der samtidig er i høj kvalitet.