kryptonite Alley F-650 & Avenue R-75 lygtesæt

Varenummer
720018003809
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
På leverandørlager - Leveringstid: 2-6 dage
749,00 kr.
Kraftigt lygtesæt fra Kryptonit, der består af deres Alley F-650 & Avenue R-75.

Alley F-650:

Alley F-650 har hele 650 lumens og er dermed en ret kraftig lygte. Lygten har 6 lysstilstande. Forlygten har genopladeligt batteri og har en batterilevetid på op til 26 timer.
Hukommelsesfunktion - Lys tændes i den sidste tilstand, det blev slukket.

Alley F-800 har en strømbesparende funktion. Hvis lygten har 10% strøm eller mindre, så skifter lygten automatisk til laveste lumenudgang, så du kan komme sikkert hjem. Derudover har den en indbygget batteriindikator. Rød belysning = lavere end 25%, gul = 50% - 25%, grøn = fuldt opladet.

For ekstra sikkerhed og øget synlighed har lygten sidebelysning.

Lygten er godkendt i forhold til dansk lovgivning.Avenue R-75:

Kraftig baglygte fra Kryptonite på hele 75 lumens. Lygten er også godkendt i forhold til dansk lovgivning.

Avenue R-75 kommer med hele 6 lysindstillinger: High flash, Medium steady, low steady, daytime pulse, nitelte pulse og economic flash.

Baglygten er med genopladeligt batteri og har en batterilevetid på op til 10 timer og 15 minutter. Avenue R-75 har sidebelysningsport, der gør det muligt at se cyklister, når man kører på tværs af trafikveje. Hukommelsesfunktion gø at lygten tændes i den sidste anvendte lysindstilling.

Denne baglygte har en smart strømbesparende funktion . Når lygten har 10% strøm eller mindre, så skifter lygten automatisk til laveste lumenudgang, så du kan komme hjem sikkert. Derudover har den også en indbygget batteriindikator. Rød belysning = lavere end 25%, grøn = fuldt opladet.

Der medfølger beslag til styr eller frempind, derudover er der en clip som kan side på evt. tasker.
Yderligere information
Lygte Type Lygtesæt