GripGrab Vindafvisende Kortærmet Baselayer

Varenummer
ww020286
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 417,00 kr. Normalpris 449,00 kr.
GripGrab Vindafvisende Kortærmet Baselayer.

Denne svedundertrøje giver dig beskyttelse og komfort i udfordrende vejr. Denne svedundertrøje har GripGrabs innovative Arrowind ™ teknologi, der kombinere vindbeskyttelse, fantastisk åndbarhed og stor bevægelsesfrihed. Denne svedtrøje har et vindbestandigt enkeltlag, som giver usædvanlig åndbarhed og fleksibilitet.

Svedundertrøjen har vindskærende stof på fronten og skulderne, som blokere op til 80% af luftpartiklerne, som bombarderer dit torso. Bagsiden af svedundertrøjen er lavet i et ultra åndbart materiale med høj-strech. Det vil sige trøjen vil transportere din sved væk. Det vil sige at trøjen vil give dig et kombineret resultat af både beskyttelse og varmekontrol, som vil holde dig behagelig på din tur. Svedundertrøjen har et højt åndbar niveau,

Svedundertrøjen har en lugtfri Polygiene®-behandling. Svedtrøjens 'Wear More. Wash Less® 'teknologi bruger sølvioner, der reducerer op beholdningen af ​​lugtfremkaldende bakterier. Behandlingen er sikker mod huden, og vaskes ikke ud. Da svedundertrøjen har reduceret opbygning af bakterier, som fører til reducering af lugt, vil de reducere vaskefrekvensen, som dermed vil fører til forlænget levetid.

Størrelsesguide er på billede 2.