Gripgrab Optimus Vinterhandske

Varenummer
ww00013
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 674,00 kr. Normalpris 899,95 kr.
Gripgrab Optimus Vinterhandske

Dette er GripGrabs topmodel indenfor vinterhandsker.

Optimus er en vandtæt vinterhandske fra GripGrab lavet til de kolde vinterdage. Handsken kommer med HDry®-teknologi, som giver en fantastisk vandtæt barrierer mod regn og sne.HDry®-teknologi er højeste niveau indenfor vandtæthed og åndbarhed. Den vandtætte og åndbare membran er lamineret fast til handskens skal og inderside, dette giver ingen huller, hvor vand kan trænge igennem. Vinden bliver blokeret på handskens ydre overflade. Den ultratynde vandtætte membran og en unik lamineringsmetode giver både fingerfærdigheder og præcis pasform. Handsken har også vinterhulefiberkonstruktion som isolere dine fingere så du ikke fryser. Handsken er også vindtæt.

Handsken har lange manchetter så du kan have handsken enten udover eller under jakken så du ikke fryser om dine håndled. Denne handske har også silikone gribere så du får et godt greb om din cykel. Derudover har handsken 4mm DoctorGel® polstringspude som mindsker træthed.

Handsken er kompatibel med din smartphone så du kan bruge mobilen uden, at tage handsken af. Modellen har reflekterende detaljer, så du bliver mere synlig, og en smart velcro lukning.

På billede 2 vises en størrelsesguide, du skal kun bruge de to øverste, da de er opgivet i cm og skal derfor ikke omregnes.