Gripgrab Optimus Vinter Cykelhandsker Sort

Varenummer
ww00013
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 719,00 kr. Normalpris 899,95 kr.
Disse handsker fra GripGrab er lavet til de koldeste vinterdage, hvor du er ude på cyklen. Handskerne er vandtætte, så giver de en fremragende vandtæt barriere mod regn, vind og sne, samtidig med at de isolerer dine fingre fra minusgrader, da de har en dyb vinterhulfiberkonstruktion. Handskernes design er på det højeste niveau indenfor vandtæthed og åndbarhed. Derudover er de også vindtætte.

De smarte cykelhandsker har silikonegreb på håndfladerne, hvilket er med til at give dig et optimalt greb når du cykler. Derudover er handskerne også designet med 4 mm. DoctorGel-polstring, som forebygger mod træthed. Handskerne har også lange manchetter, så du kan holde dine håndled varme mod kulden.

Handskerne kommer med det smarte funktion, som gør dem kompatible med din smrtphone, så du nemt kan ringe eller andet fra din telefon, uden at skulle få holde hænder.

Med disse praktiske og funktionlle cykelhandsker, kan du holde dig varm på selv de koldeste dage, og du kan derfor komme afsted på cykeltur selv på de koldere dage på året. Handskerne er i farven sort med mindre reflekterende detaljer.