gripgrab Hi-vis cykling gaveæske 3 i 1

Varenummer
ww020315
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 448,00 kr. Normalpris 499,00 kr.
GripGrab Hi-vis Cykling Gaveæske 3 i 1

I denne gaveæske får du tre produkter i en: Skull Cap, Windproof Handske og Halsvarmer.

Skull Cap:

Skul cap er en blød, let og isolerende hætte med ekstra høj synlighed. Huen giver beskyttelse til øre og pande, og den passer perfekt under en cykelhjelm. Skull Cap er ideel til cykling, løb og andre udendørs aktiviteter med koldere temperature.

Huen er lavet af et blødt, børstet techno-stof med fantastisk isolerende egenskaber sammen med en høj grad af synlighed og åndbarhed. Dens multi-panel design, flade sømme og bløde materialer sikrer en perfekt kombination af pasform og komfort.

Windproof handske:

GripGrab Ride Vindtætte Overgangshandsker er alsidige cykelhandsker til alle årstider. Handsken er lavet i vandafvisende og åndbare lette materialer. DoctorGel® polstret 4mm polstringspude, der leverer komfort og beskyttelse, uanset hvor kolde eller hårde vejr- og vejforholdene bliver.

De smarte slip-on manchetter betyder, at de er nemme at tage af og på, og de touchscreen-kompatible tommelfingre giver dig mulighed for at bruge handskerne på din smartphone. Handskerne har silikone så du fået et godt greb om dit styr, og ikke mindst har handsken reflekterende detaljer. Denne model er lavet i det Hi-Vis materiale der virkelig øger din synlighed i trafikken.

Halsvarmer:

Denne halsvarmer fra GripGrab er et alsidigt stykke stof. Den kan bruges som halsvarmer, bandana eller svedbånd. Halsvarmeren er lavet i hurtigtørrende stof, som også er yderst åndbart. Halsvarmeren er også ret isolerende.

Halsvarmen vil holde dig varm i kulden eller suge op og transporterer sved væk under varme forhold.

Halsvarmeren findes kun i en størrelse, men til gengæld passer den alle.

Størrelsen vælges på handskerne.
Huen har følgende størrelse i de forskellige sæt.
Small handske - 54-57 cm. hue.
Medium og Large handske - 57-60 cm. hue.
X-Large og XX-Large handske - 60-63 cm. hue.