Giro Imperial hvid landevejs cykelsko

Varenummer
ww9003
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information

Udsolgt

Dette er Giros topmodel indenfor landevejssko.

En letvægts sko på 215 g, som er designet af Giro til at føre en let revolution indenfor cykelsko. Imperial's Synchwire-overdel har BOA® IP1-drejedpænder og bløde tråde, der giver dig mulighed for at justere din pasform, på din sko under farten. De 2 boaspænder giver dig fantastisk pasform omkring foden. Faktisk kan Boa spændt givet dig 1 mm intervaller ved både vrist og forfoden. Synchwire konstruktionen er en åndbar overdel, der er forstærket for at skabe let vægt og utrolig luftstrøm.

Termisvejset Teijin® TPU tilføjer strukturel støtte nøjagtigt, lige hvor det er nødvendigt, og en Easton® EC90 SLX2 carbon sålgiver ultimativ stivhed til kraftoverførsel, og mindst mulig energi går tabt. Sålen ideel stivhed i alle tre zoner tå, svang og hæl derudover er der den laveste vægt og stakshøjde på 6,5 mm.

Justerbare Super Natural Fit-footbed system er det sidste touch, her kan du kan tilpasse svangstøtte for luksuriøs komfort og optimere din pedal effektivitet. Der medfølger et kit hvor du kan udskifte en svangstøtte alt efter din fods behov: Lav, medium og høj støtte. Når den rigtige svangstøtte er indstillet, vil det reducere eller fjerne kramper og følelsesløshed.