• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop
  • Garmin Vector S Wattmåler

Garmin Vector S Wattmåler

Pedalbaseret cykeleffektmåler med single sensor
Prisbillig effektmåler med mulighed for opgradering til system med dual sensor
Måler effekt på den venstre pedal og giver en omtrentlig samlet effekt og kadence
Beregner den gennemsnitlige effekt ved forskellige tidsintervaller
Viser effektmålinger og grafer i Garmin Connect™
Viser data på kompatible Edge®-enheder og Forerunner®-multisportsure
ANT+® trådløs protokol
Mål det, der betyder noget
Vector MinisiteGarmin giver energi til alle med Vector, en innovativ pedalbaseret effektmåler. Den ændrer ikke kun metoden til at måle effekt - den ændrer den måde cyklister henter energi på - og den er nem at købe og installere. Vector S måler effekt ved pedalen, hvor der anvendes kraft. Det er en effektmåler til direkte målinger, der leverer pålidelige og nøjagtige data. Dette single sensor-system måler effekt på den venstre pedal for at estimere den samlede effekt.

Efterspurgt enkelhed
Vector Ownersite

Tidligere var det kompliceret at have en effektmåler, og det betød ofte, at du måtte indgå mekaniske kompromisser med din cykel. Vector S forandrer dette. Nu kan du gå ind i din lokale cykelforretning, gå ud med en Vector S effektmåler i hånden og selv installere den. Du behøver ingen mekaniker, og du skal ikke vente, mens din cykel er på værksted. Der er heller ingen komplicerede kompromisser med transmission eller hjul, som du skal overveje, og der skal ikke installeres eksterne sensorer.

Med ekstra afstand til pedalarm - i tykkelse og bredde - passer Vector til praktisk talt enhver cykel. Standard-pedalsensorerne passer til pedalarme på 12-15 mm i tykkelsen og 38 mm i bredden. Large-pedalsensorerne passer til pedalarme på 15-18 mm i tykkelsen og op til 44 mm i bredden.

Bag om watt
Vector S fungerer ved at måle nedbøjningen i pedalakslen, når du træder i pedalerne. Ved at sammenligne den målte nedbøjning med en fabrikskalibrering kan Vector S afgøre, hvor meget kraft du træder i pedalen med. Vector S måler den anvendte kraft et par hundrede gange hver sekund. Indbyggede accelerometre måler også din cykelkadence. Effektsensoren og tilhørende elektronik er fast og sikkert forseglet inde i den venstre pedalaksel.

En komplet cykelpakke
Brug en kompatibel enhed, f.eks. en Edge® 500, 510, 800, 810, 1000 eller Forerunner® 910XT, for at bringe din træning op på næste niveau. Vector S måler estimeret samlet effekt og kadence og sender dataene til kompatible Edge-cykelcomputere eller andre enheder¹ med ANT+. Gem, planlæg og del dine ture på vores gratis online-træningsunivers Garmin Connect.

¹Se specifikationsfanen for at se de data, der kan vises på kompatible enheder.

ADVARSEL: Den maksimale vægtgrænse for cyklister, der anvender Vector-systemet, er 90 kg (200 lbs). Cyklister, der vejer mere end dette, risikerer personskade og tingskade.

I Kassen:
Vector pedaler
Pedalsensor,venstre (standard eller large afhængigt af den valgte version)
Klamper og monteringsdele
USB ANT+ Stick™
Lynstartsvejledning

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 6.999,95 DKK

Special Price 5.999,95 DKK

Specifikationer

  • Varenummer
    WW06352
  • Mærke
    Garmin