• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop
  • Garmin Forerunner 15 HRM Løbeur

Garmin Forerunner 15 HRM Løbeur

Brugervenligt GPS-løbeur med pulsbælte
Registrerer distance, tempo, puls¹ og kalorier
Tæller skridt og kalorier - og minder dig om, hvornår det er tid til at bevæge sig
Kompatibel med fodsensor² til registrering af distance indendørs
Op til 8 timers batterilevetid med GPS slået til eller 5 uger som ur-/skridttæller
Gem, planlæg og del dine aktiviteter på Garmin Connect™
Løb med hjertet. Forerunner 15 registrerer grundlæggende oplysninger om din løbetur såsom tid, distance og tempo. Når enheden parres med en pulsmåler¹, registrerer den også din puls og pulszone, så du ved, hvornår du når dit mål. Træning med pulsmåling giver dig også mulighed for at holde styr på, hvornår du skal sænke tempoet, og hvornår du kan presse dig selv hårdere.

Overvåg din aktivitet mellem træningspas
Vil du gerne holde styr på, hvor mange skridt du tager i løbet af dagen, når du ikke træner? Det kan du nu, uden at skulle bære på en separat skridttæller. Forerunner 15 tæller dine skridt og de kalorier, du forbrænder i løbet af dagen. Når du uploader dine data til Garmin Connect, giver dette dig mulighed for at overvåge dine fremskridt mod dine træningsmål og se generelle træningstendenser. Får du ikke rørt dig nok i løbet af dagen, giver uret efter en times inaktivitet besked om, at det er tid til at bevæge sig. Du skal blot gå i et par minutter for at nulstille aktivitetsindikatoren.

Motivation i kilometer
Forerunner 15 har en automatisk Auto Lap-funktion, som giver dig en lyd-alarm, når du fuldfører en kilometer. Den blinkende viser din tid for den tilbagelagte kilometer. Når du har fuldført din løbetur og gemmer den, får du vist en oversigt over, hvordan turen gik; herunder din samlede tid, distance, gennemsnitstempo og kalorier. Forerunner 15 giver dig endda besked, når du opnår en personlig rekord, f.eks. din hurtigste kilometer eller din længste løbetur til dato.

Træn inde eller ude
Til løbeture udendørs benytter Forerunner 15 GPS til præcis registrering af din tid, dit tempo og din tilbagelagte afstand. Hvis du vil registrere distance og tempo, når du løber på et løbebånd eller en indendørs bane, skal du blot parre Forerunner 15 med en fodsensor (ekstraudstyr), som fastgøres til snørebåndene på din sko.

Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle oplade Forerunner hver aften. Det genopladelige batteri holder op til 5 ugersom ur/skridttæller eller 8 timer, når det bruges med GPS. Forerunner 15 har en vandklassifikation på 5 ATM (50 meter), hvilket betyder, at det kan tåle regn og sved og endda kan tages med på en svømmetur.

Størrelse large: Blue/Black og Red/Black.
Størrelse small: Teal/White, Violet/White og Black/Green.

I Kassen:

Forerunner 15
Pulsbælte
Opladnings-/datakabel
Lynstartsvejledning

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 1.499,95 DKK

Special Price 1.349,00 DKK

Specifikationer

  • Varenummer
    WW06349
  • Mærke
    Garmin