• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop
  • Garmin Fenix 3 HRM GPS Ur

Garmin Fenix 3 HRM GPS Ur

Kompromisløst GPS-ur til ambitiøse atleter og outdoor-eventyrere
EXO™-antenne i rustfrit stål med GPS og GLONASS-understøttelse til hurtigt fix og nøjagtighed
Mineralglas og gummirem
1,2" ikke-lysfølsom Chroma™-farveskærm
Avancerede træningsfunktioner, herunder VO2-max og restitutionsanbefaling (med en pulsmåler¹)
Outdoor-navigationsfunktioner som treakset trykhøjdemåler, barometer og kompas (ABC), TracBack og Sight’n Go
Trykhøjdemåler, barometer og treakset kompas med automatisk kalibrering (ABC)
Understøtter et bredt udvalg af aktiviteter med dedikerede brugerprofiler som f.eks. trailløb, svømning, vandring, skiløb m.m.
Intelligente funktioner som f.eks. Smart Notifications
Connect IQ™ kompatibilitet, der giver brugertilpassede apps, widgets, urskiver og datafelter

I kassen:
Garmin Fēnix 3 Gray
HRM-Run pulsmåler
USB-opladnings-/datakabel
AC-oplader
Lynstartsvejledning

Et ur til det hele
fēnix 3 er et robust og intelligent GPS-ur til en bred vifte af aktiviteter. Med funktioner til avanceret træning og outdoor-navigation er fēnix 3 forberedt på alle former for eventyr. Adgang til platformen Connect IQ giver mulighed for brugertilpasning af urskiver, datafelter, widgets og aktiviteter. fēnix 3 er samtidig et slankt, let GPS-ur til træning eller hverdagsbrug.

Løb
fēnix 3 er fyldt med træningsfunktioner, som kan give dig oplysninger om din form og din kondition. Den første er VO2-max estimering. Når fēnix 3 anvendes sammen med en pulsmåler¹ behandler uret data, f.eks. din løbehastighed, slag pr. minut og pulsudsving for at bestemme, hvor stor en mængde ilt du kan forbruge pr. minut. Registrer ændringer i din VO2-max, så du kan se dine konditionsforbedringer og sammenligne med andre. Andre måinger omfatter restitueringsanbefaling med en restitueringstimer og restitueringskontrol, samt en løbsberegner, der beregner din forventede sluttid baseret på dit aktuelle VO2 max-tal.

fēnix 3 giver avanceret feedback om din form ved at registrere flere målinger. Når uret anvendes sammen med en HRM-Run-pulsmåler¹, registrerer fēnix 3 din løbekadence, dine lvertikale udsving og tid med jordkontakt. Disse målinger kaldes løbedynamik, og de har indflydelse på din løbeøkonomi.

Cykling
fēnix 3 er kompatibelt med sensorer, f.eks. til hastighed, kadence og puls, så du får avancerede funktioner til din cykeltræning. Uret kan også vise energimålinger, når det parres med ANT+® effektmåler, f.eks. Vector™-serien.

Hvis du træner med puls- og efektmåler kan fēnix 3 Sapphire vise dine VO2-max estimerring for cykling, så du kan overvåge ændringer i din form.

Svømning
fēnix 3 er ikke kun velegnet til løb, særlige funktionsindstillinger hjælper også med svømmetræning og skiløb. fēnix 3 låner fra Garmin Swim™ og registrerer distance, tempo, antal svømmetag m.m. Du skal blot fortælle fēnix 3 størrelsen på dt bassin, du svømmer i, og begynde træningen.

Ski/snowboarding
I snowboarding-tilstand har du direkte adgang til hastighed, distance, vertikalt fald og en automatisk løbstæller (med Auto Pause ved liftkøen) med mere lige ved hånden.

Outdoor
Inget andet outdoor-ur med GPS og ABC (trykhøjdemåler, barometer og kompas) tilbyder kombinerede træningsfunktioner og førende navigationsteknologi. fēnix 3 leverer omfattende navigationsfunktioner, som kan hjælpe dig både på og uden for stierne. De indbyggede sensorer giver oplysninger om retning, højde og vejret.

Den registrerer en GPS-sporlog og danner et "brødkrummespor" i takt med, at du bevæger dig. Uret giver dig også mulighed for at markere lokationer som f.eks. en start/mållinje, et kontrolpunkt for kurs eller en campingplads, et køretøj eller andre interessepunkter. Med fēnix 3 kan du oprette og følge ruter, markere op til 1.000 lokationer og lagre op til 10.000 sporpunkter og navigere til dem.

Planlæg ture, og del oplevelser med venner og familie med BaseCamp™. fēnix 3 er kompatibel med ANT+ og Bluetooth® Smart til trådløst at dele lokationer, ruter og geocacher.

Trykhøjdemåler, barometer og kompas (ABC)
fēnix 3 er udstyret med ABC-sensorer til at give relevante oplysninger i realtid. Den indbyggede trykhøjdemåler angiver højdedata, så du præcist kan overvåge opstigning og nedstigning, mens barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det treaksede, elektroniske kompas holder din kurs, uanset om du bevæger dig eller ej.

fēnix 3 kalibrerer automatisk sine ABC-sensorer ved hjælp af GPS-modtageren og indstiller samtidig tiden automatisk på baggrund af placeringen. For at opnå en ekstremt præcis temperaturaflæsning kan du parre det med Garmin tempe™ ekstern temperatursensor.

Flot design til selv de mest barske forhold
fēnix 3 fås i tre fede modeller: Silver med rød gummirem og Grey med sort gummirem, begge med skærm i mineralglas, og topmodellen Sapphire med lænke i rustfrit stål og skærm i buet safirglas.. Alle modeller har urkrans og knapper i rustfrit stål samt forstærket kabinet, der giver ekstra holdbarhed. En Chroma-farveskærm i høj opløsning, der kan aflæses i sollys, LED-baggrundsbelysning der giver dig adgang til dine data under alle lysforhold. fēnix 3 har vandklassifikation 10 ATM og har en batterilevetid på op til 50 timer i UltraTrac-tilstand, 16 timer i GPS-tilstand og op til 6 uger i ur-/aktivitetstracker-tilstand (afhængigt af indstillingerne).

Connect IQ
fēnix 3 anvender Connect IQ-platformen til tredjeparts-udviklere, så du kan gøre uret personligt med brugertilpassede apps, widgets, datafelter og unikke urskiver, der gør dit Garmin Smartwatch endnu smartere.

Fuldt connected
Smart ​Notifications giver dig mulighed for at modtage e-mails, sms'er, e-mails og påmindelser direkte på håndleddet, selv når du er ude i felten. fēnix 3 modtager det trådløse signal fra en kompatibel iPhone® 4s eller nyere eller Android™ smartphone² og giver dig besked om, at du har fået en sms, og viser teksten på sin egen skærm, når du er klar til at læse den.

Du kan tilmed bruge fēnix 3 som en handskevenlig fjernbetjening til VIRB® og VIRB Elite-actionkameraer via ANT+®.

¹Pulsmålere og HRM-Run pulsmåler (HRM-Run medfølger HRM Performer-modeller), sælges separat.
²Eksempler på kompatible telefoner omfatter: iPhone 4s og nyere, Android 4.3, Galaxy S3 eller nyere, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 & 5 og nyere. Telefonen skal være Bluetooth Smart. iPhone er et varemærke tilhørende Apple Inc. Android er et varemærke tilhørende Google Inc.

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 4.099,95 DKK

Special Price 3.799,95 DKK

Specifikationer

  • Varenummer
    WW06351
  • Mærke
    Garmin