Foods

Ellas Kitchen er både babymad og sunde snacks til børn. Produkterne fra Ellas Kitchen er helt naturlige og du finder mange forskellige varianter, fx de smagfulde smoothies eller de små havrehapsere. Se også de sunde og lækre snacks fra Bear og YumEarth, der sagtens kan nydes af de voksne. Vi passer på de små, både indefra og udenpå, tag fx et kig på vores udvalg af cykelhjelme til børn.

11 varer

Filtre
 • Placering
 • Vare
 • Pris
 • Mærke
Vare
 1. Bear Yoyo Raspberry 20 gram frugtrulle
  Sammenlign
  Bear Yoyo Raspberry 20 gram frugtrulle
  Tilbudspris 9,00 kr. Normalpris 9,95 kr.
 2. Ellas Kitchen bananer + kokosmælk smoothie
  Sammenlign
 3. Ellas Kitchen blåbær, æbler, bananer + vanilje smoothie
  Sammenlign
  Ellas Kitchen blåbær, æbler, bananer + vanilje smoothie
  Tilbudspris 15,00 kr. Normalpris 18,95 kr.
 4. Ellas Kitchen gryderet med oksekød + alt hvad er hører til, middag
  Sammenlign
 5. Ellas Kitchen kyllingekasserolle med abrikoser, middag
  Sammenlign
  Ellas Kitchen kyllingekasserolle med abrikoser, middag
  Tilbudspris 24,00 kr. Normalpris 27,95 kr.
 6. Ellas Kitchen mango pære + papaya smoothie
  Sammenlign
  Ellas Kitchen mango pære + papaya smoothie
  Tilbudspris 15,00 kr. Normalpris 18,95 kr.
 7. Ellas Kitchen pærer smoothie
  Sammenlign
  Ellas Kitchen pærer smoothie
  Tilbudspris 13,00 kr. Normalpris 14,95 kr.
 8. Ellas Kitchen spinat æble + kålroe smoothie
  Sammenlign
  Ellas Kitchen spinat æble + kålroe smoothie
  Tilbudspris 15,00 kr. Normalpris 18,95 kr.
 9. Ellas Kitchen sveske smoothie
  Sammenlign
  Ellas Kitchen sveske smoothie
  Tilbudspris 13,00 kr. Normalpris 15,95 kr.
 10. YumEarth Bolcher Med frugtsmag
  Sammenlign
  YumEarth Bolcher Med frugtsmag
  Tilbudspris 39,00 kr. Normalpris 39,95 kr.
 11. YumEarth Slikkepinde med Granatæble, Fersken, Jordbær & Melon
  Sammenlign
  YumEarth Slikkepinde med Granatæble, Fersken, Jordbær & Melon
  Tilbudspris 34,00 kr. Normalpris 39,95 kr.
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Ellas Kitchen - det bedste til børn på farten

Kvalitets ingredienser og små glade maver er indbegrebet af Ellas Kitchen. De lækre produkter indeholder kun naturlige ingredienser, så de små får den bedste og sundeste start på livet og naturligvis ikke bliver udsat for kunstige ingredienser, såsom smagsforstærkere og farvestoffer. For hvorfor putte det i den lille krop, hvis man kan undgå det?

Ellas Kitchen findes i mange forskellige varianter, herunder smoothies, mos og snacks til børn. Både mos og smoothies er fremstillet med barnets udvikling i fokus, så du finder bl.a. babymad, der passer perfekt til de mange store forandringer der sker i det første år.

Du finder ingen tilsat sukker i hverken babymad eller børnesnacks fra Ellas Kitchen. De vil gerne slå et slag for at man venter med at indføre sukker i barnets kost, så længe som muligt. Produkterne er i stedet sødet med naturlige ingredienser fra frugten og grøntsagerne, der i forvejen har en skøn naturlig sødme. Ligesom det naturlige sukkerindhold, finder du også kun et naturligt saltindhold i alt babymaden. Der tilsættes nemlig heller ikke salt.

Indpakningen til både smoothies og mos er naturligvis børnevenlig. Den er derfor let at spise fra eller hælde direkte i en skål. De er desuden pakket i en blød emballage, der er sjov at trykke på og er en perfekt tilføjelse til de daglige måltider. På denne måde bliver flere sanser nemlig aktiveret og måltidet bliver endnu sjovere.

Babymad med masser af sund næring

Ellas Kitchen babymad og babymos indeholder kun naturlige ingredienser og er 100% økologiske. Du kan desuden finde både nøddefri, glutenfri, mælkefri, æggefri, sojafri og vegetariske produkter blandt sortimentet.

Når du vælger de skønne produkter fra Ellas Kitchen, gør du det også muligt at servere både varierede og nemme løsninger for dit barn. De mange forskellige slags mos, smoothies og snacks smager tilmed rigtigt godt og er små smags-eksplosioner, der virkelig sørger for at sætte gang i barnets smagsløg.

Du finder et stort udvalg af mange forskellige smagsvarianter og kombinationer, herunder:

 • Banan
 • Blåbær, banan og æble
 • Jordbær og æble
 • Mango, pære og papaya
 • Sveske
 • Og mange andre lækre smagskombinationer

Foruden de skønne frugt smoothies, så finder du også lækre varianter af mos med grøntsager, korn og med/uden kød, som fx:

 • Broccoli, pære og ærter
 • Fisketærte
 • Gryderet med oksekød
 • Lam
 • Kylling
 • Græskar, broccoli og søde majs
 • Squash, æble og avocado
 • Og selvfølgelig mange andre smagfulde varianter

Grunden til at der tilsættes frugt i grøntsagsmosen fra Ellas Kitchen er for at give sødme. Denne sødme er med til at balancere smagen og gør babymosen lettere at spise.

Babymad fra Ellas Kitchen giver masser af sund næring til dit barn, da det kun indeholder skønne ingredienser direkte fra naturen. Det giver de bedste forudsætninger for en sund start på livet. Frugt og grøntsager indeholder vigtige vitaminer og mineraler, hvilket bidrager til en sund og stærk krop.
Det kan sommetider tage et par forsøg for barnet at vænne sig til en ny smag. Hvis du prøver et par gange og gør den nye babymos eller smoothie til børn mere spændende, er der større sandsynlighed for at barnet vil kunne lide flere grøntsager på længere sigt.

Sunde snacks til børn - Ideelle til cykelturen

Udover babymad fra Ellas Kitchen, så finder du også lækre snacks til børn, som også kan være svære at holde fingrene fra som voksen. De er nemlig også kun fremstillet af 100% naturlige ingredienser og er propfyldte med god smag. De er tilmed også økologiske.

De mange baby og børnesnacks er lette at spise, giver god samvittighed og er nemme at have med på farten, når den lille sult melder sig. De sunde snacks til børn kan endda også nydes af de voksne i forbindelse med hygge derhjemme eller på cykelturen. De giver lidt hurtig energi, uden at fylde maven for meget.

Vores sortiment af snacks byder på mange spændende muligheder, lige fra vingummi, til tørret frugt eller måske de små havrehapsere med æble og jordbær fra Ellas Kitchen.

YumEarth og Bear snacks

Ellas Kitchen er ikke de eneste, der laver lækre og naturlige snacks. Her på siden finder du nemlig også YumEarth og Bear snacks, der både er sjove og sunde.

Her kan du vælge mellem både økologiske, nøddefri, allergivenlige samt veganske varianter og der er ingen tilsat sukker.
De mange varianter byder på de perfekte snacks, som fx vingummi, frugtruller, tørret frugt, bolcher og slikkepinde.