• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Energiprodukter

Vil du gerne have det maksimale ud af dine træninger og din egen præstation, så er det vigtigt, at din krop har det rigtige udgangspunkt. 

31 til 60 af 168

Sorter faldende
pr. side

31 til 60 af 168

Sorter faldende
pr. side

Man kan sige, at du bruger din ekstra energi til at omdanne energi til træningen, og dermed bliver du hurtigere drænet for energi. Dette kan du undgå, hvis du før og under træningen hele tiden sørger for og har fokus på, at din krop får energi nok til din præstation, så den ikke behøver tære på dine reserver. 

Vi fører derfor et stort udvalg af energiprodukter, som kan hjælpe dig gennem din træning. Find produkter fra de største brands i vores udvalg og find dine favorit varianter, der kan hjælpe dig gennem din træning og gøre den endnu bedre end den allerede er!  Vi har energiprodukter fra mærker som PurePowerHigh5 og Powerbar. Indenfor de forskellige mærker findes der forskellige typer af produkter, som alle indeholder forskellige ingredienser – det kan du læse mere om inde på de enkelte produkter.

Vores forskellige typer af energiprodukter:

Bar – Vi har et stort udvalg af barer med forskellige smag, som blandt andet banan eller karamel. Find din favorit i udvalget nu eller prøv lidt forskellige slags af.
Gel – Gelen er nem at indtage under selve sportsudøvelsen. Vælg mellem mange forskellige smagsvarianter.
Pulver – De forskellige pulvervarianter kan enten blandes op med vand eller mælk alt efter hvad du foretrækker.
Vingummi – Denne form for energi er nem og hurtig, og kan nemt medbringes rundt.

Når du yder hård træning for kroppen, så kan dine energidepoter blive udtømte, og det kan derfor være en klar fordel at understøtte disse med energiprodukter, så du ikke oplever at træningen bliver unødvendig hård før tid. Hvis du løber tør for energi i dine depoter, så kommer du til at bruge de forkerte ressourcer gennem træningen, da kroppen ikke hurtigt nok kan nå at omdanne dine reserver til den rigtige energiform.