• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Energi

Vil du gerne have det maksimale ud af dine træninger og din egen præstation, så er det vigtigt, at din krop har det rigtige udgangspunkt. Det kan du få med vores energiprodukter fra alle de førende producenter.

1 til 30 af 239

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 239

Sorter faldende
pr. side

Hvorfor bruger man energitilskud?

For at få de bedste resultater i din træning, så du får mest muligt ud af den, så er det vigtigt at kroppen har energi at arbejde med. Når du yder hård træning, så kan dine energidepoter i kroppen blive udtømte, og det kan derfor være en klar fordel at understøtte disse med energiprodukter, så du ikke oplever at træningen bliver unødvendig hård før tid. 

Hvis du løber tør for energi i dine depoter, så kommer du til at bruge de forkerte ressourcer gennem træningen, da kroppen ikke hurtigt nok kan nå at omdanne dine reserver til den rigtige energiform. Man kan altså sige, at du bruger din ekstra energi til at omdanne energi til træningen, og dermed bliver du hurtigere drænet for energi. Dette kan du undgå, hvis du før og under træningen hele tiden sørger for og har fokus på, at din krop får energi nok til din præstation, så den ikke behøver tære på dine reserver. 

Energiprodukter fra førende produkter

Vi fører derfor et stort udvalg af energiprodukter, som kan hjælpe dig gennem din træning. Find produkter fra de største brands i vores udvalg og find dine favorit varianter, der kan hjælpe dig gennem din træning og gøre den endnu bedre end den allerede er!  Vi har energiprodukter fra mærker som GU Energy, High5 energiprodukter og Powerbar. Indenfor de forskellige mærker findes der forskellige typer af produkter, som alle indeholder forskellige ingredienser – det kan du læse mere om inde på de enkelte produkter. 

Energitilskud – hvor meget?

Spørgsmålet hører vi ofte, men det kan være svært at vurdere. Mængde af energi kommer meget an på din krop, træningstypen samt distancen på din træning og hvad du ellers har indtaget på samme dag. Du bør dog altid tilføre kroppen så meget energi, at den kontinuerligt under træningen har tilgang til energi i depoterne, så kroppen ikke selv skal omdanne energi fra reserve lagrene. Dog kan man som hovedregel sige, at det normalt anbefales 60-90 gram kulhydrat i timen ved varighed i længere end en time. Vi har forskellige typer af energiprodukter, så du uanset hvad kroppen har brug for på dagen kan finde den helt rette form. Herunder kan du læse om vores forskellige typer af energiprodukter.

Bar: Vi har et stort udvalg af barer med forskellige smag, som blandt andet banan eller karamel. Find din favorit i udvalget nu eller prøv lidt forskellige slags af. 

Gel: Gelen er nem at indtage under selve sportsudøvelsen. Vælg mellem mange forskellige smagsvarianter.

Pulver: De forskellige pulvervarianter kan enten blandes op med vand eller mælk alt efter hvad du foretrækker. 

Vingummi: Denne form for energi er nem og hurtig, og kan nemt medbringes rundt.

Indholdet i disse typer er overordnet det samme. Valget af energiprodukt skal derfor også hovedsageligt vælges ud fra, hvad du føler der fungerer for dig på cyklen. Nogle ryttere foretrækker gels eller en energidrik, når de skal have et hurtigt og nemt indtag af energi, mens andre har en præference for vingummi eller barerne, da de for mange giver en bedre mæthedsfornemmelse.