Elcykel

Er du på jagt efter en ny elcykel? Så se med her i vores store udvalg, og de mange varianter herunder. Elcyklerne er i fremgang og bliver mere og mere set i gadebilledet, da flere forbrugere har fået øjnene op for disse modeller. Det er en god investering, hvis du ønsker en ekstra hjælp til at træde pedalerne rundt på din cykeltur – er altid en sikker vinder på vej til bakketoppene, i blæsevejr eller en almindelig bytur.

Elcyklen fungerer på samme måde, som en normal cykel, bare med en motor monteret. Dette betyder, at du sagtens kan bruge den, som du ellers bruger din nuværende cykel – du kan blandt andet stadig montere en cykelstol, hvis du har behov for dette. Alle vores cykler er desuden samlet og køreklar ved køb, både når den købes online eller i vores fysiske butik i Holbæk. Vi leverer din nye elcykel gratis i hele Danmark, og på Sjælland via vores egen chauffør.  

Find elcykler til både mænd og kvinder nedenfor, og kom afsted og op på cyklen – uden at skulle overanstrenge dig på dine ture. Nu bliver enhver cykeltur en leg!

 

1 til 30 af 50

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 50

Sorter faldende
pr. side