Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

Racercykler

Hvis du vil have en cykel til race eller bare en cykel, der kommer til at give dig den højest mulige hastighed, så er det en racercykel du skal anskaffe dig. En landevejscykel er bygget til fart ud fra dets design og materialer. Cyklerne har altid smalle dæk, samt er lette og strømlinede. Letheden er især et af de centrale aspekter ved cykeltypen, og gør, at det er netop sportscyklen, der er populær blandt de fleste cykelryttere. Vi fører mange af de førende mærker indenfor denne form af cykler og du kan derfor finde modeller fra blandt andet brands som Specialized 

Racercykler

3 varer

Filtre
 • Placering
 • Vare
 • Pris
 • Mærke
Vare
 1. Specailized S Works Roubaix Chameleon Racercykel
  Sammenlign
 2. Specialized Roubaix S-Works DEMO Racercykel
  Sammenlign
  Specialized Roubaix S-Works DEMO Racercykel
  Fra 54.999,00 kr. Normalpris 64.999,00 kr.
 3. Specialized S-Works Tarmac SL6 Demo Racecykel
  Sammenlign
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Interessen for denne cykeltype er stor hos både mænd og kvinder og med god grund. Turene på en racercykel gør, at du hurtigt kommer i bedre form og generelt får mere energi i din hverdag. Du kan både nyde en køretur alene, men det er også nemt at gøre cykelturene til en holdsport, hvor I sammen kan tage lange ture på de mange danske landeveje. To ting kendetegner især racercyklerne: aerodynamik og friktion, da den har dette aerodynamiske design, som vi har nævnt, hvilket mindsker vindmodstanden, så du kan opnå en højere fart. Designet i forhold til din position på cyklen er også med til at forbedre dette. Hvis du er mere til ture i ujævne terræner, som skove eller offroad, så skal du se efter en mountainbike, der har et andet design, der passer bedre til disse områder.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde den helt rigtige model, så er du velkommen til at kontakte os – vores personale står altid til rådighed for at hjælpe dig til det rette valg. Det rette valg af racercykel er vigtig for den køreglæde, som du vil opnå på cyklen, da cyklerne kan have meget forskellige geometrier – især i forhold til cykler egnet til kvinder og mænd.