Mountainbike

Mountainbikes er perfekte til single tracks og små stier takket være deres suspension gafler til at opsuge stød. De har desuden lavere gear, så de kan indstilles til nemmere at komme op ad bakker, og har brede dæk til mudderet, så du står bedre fast i glatte terræner. Vi har massere af Mountain Bikes fra markedets bedste producenter, så du er sikret en høj kvalitet på din nye cykel. Uanset om du er en erfaren rytter, der ved præcis, hvilken type af mountainbike du vil have eller du leder efter din allerførste mountainbike til at cykle på, vil vi hjælpe dig med at finde det der passer til dig og dine behov. Netop også derfor har vi samlet så stort et sortiment, som du finder lige herunder – du finder både mountainbike herre og mountainbike dame!

1 til 30 af 113

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 113

Sorter faldende
pr. side

Mountainbikes er oftest anvendt til at cykle i mere rå terræn, som kan være alt fra offroad til skovområder. Især de brede dæk og det lidt tykkere stel, som vi ser på disse modeller, gør cyklen mere solid, så den nemmere begår sig i disse områder og bedre kan holde balancen på de ujævne områder. Når du skal finde din nye mountainbike, så kan du gøre dig overvejelser om hvorvidt du skal bruge cyklen i disse områder eller til almindelig bykørsel – vi rådgiver dig gerne til hvilke modeller, der egner sig bedst til de forskellige kørsler.

Hvis du skal cykle i byerne, så kan du også overveje at se på vores almindelige herrecykler eller damecykler eller vores racercykler.

Cyklerne kommer i mange forskellige størrelser, og du kan for eksempel finde mountainbike 29 tommer og 27,5 tommer i udvalget. Desuden finder du mange flotte farver og designs, som også kan have noget at sige for dit valg af cyklen. Vi har både mere neutrale designs og nogle med mere iøjenfaldende farver!