Herrecykler

Vi fører nogle af de bedste mærker på markedet indenfor cykler til mænd og har tilmed altid massere af stærke tilbud på kvalitetsmodeller. Hvad end du er på udkig efter en citybike, streetbike eller trekking cykel, så har vi masser af modeller at vælge blandt. Er du til mountainbike eller racercykel har vi ligeledes stort udvalg. Uanset om du skal bruge en cykel til almindeligt hverdagsbrug eller er en erfaren cykelentusiast, så er vi sikre på, at du kan finde en cykel til dine behov.

30 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

30 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Bikesport har et stort sortiment af herrecykler til alle aldre. Stelstørrelserne går fra 42cm til 63cm, så derfor har vi en herrecykel til dig uanset hvilken størrelse, der passer dig bedst.

Citybikes til herrer:

Vi har et stort udvalg af citybikes, hvor du finder nogle af de mest populære modeller på markedet. Vi har desuden modeller fra flere forskellige brands, så du kan finde en model efter din smag. Du kan for eksempel finde citybikes fra Kildemoes, Scott og Specialized. Alle cyklerne i udvalget er perfekte til bykørsel, så du nemt kan komme rundt fra A til B, når du ønsker. Find den citybike, som du bedst kan lide og så er du hurtigt klar til at ramme vejene i hele landet.

Af populære cykelmærker fører vi blandt andet:

Kildemoes cykler: Dansk design når det er bedst til konkurrencedygtige priser. Med en cykel fra Kildemoes får du en meget høj kvalitet, der er fremstillet til det danske og skandinaviske klima – cyklerne kan altså klare kulde og regnvejr.

Vores professionelle butikspersonale er altid klar til at guide dig, så du får den bedste cykel med hjem. Vi har ligeledes stort udvalg i tilbehør til cykler som fx bagagebærer, cykelkurve, cykellygter og cykellåse, så du er mere end køreklar, når du tager herfra.