• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Enkeltstartscykler

Find din nye Enkeltstart/TT cykel her. Vores Enkeltstart/TT cykler er 100% samlet og køreklar når du får den hjem, hvad enten vi leverer den til dig eller du kommer forbi og køber den i vores fysiske butik. Vi levere gratis i hele Danmark og med egen chauffør på hele Sjælland. Vi har også mange andre typer af cykler, som herre og dame mountainbike eller elcykler.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Enkeltstartscykel vs. racercykel

Hvis du som mange andre står med spørgsmålet om du skal vælge en enkeltstartscykel eller en racercykel, så skal du først og fremmest beslutte dig for hvad den skal bruges til. Dette spørgsmål opstår ofte hos folk, der skal køre triathlon. Hvis du skal køre et langdistance triathlon (non-draft), så vil det klart være en fordel med en enkeltstartscykel, da du ligger alene på lange distancer uden læ. Komforten kommer også mere i højsædet på denne type af cykel. Hvis du derimod mere skal køre en konkurrence med mange stigninger på den lange rute, så kan der også argumenteres for en klassisk racercykel.
Hvis du skal køre en kort distance triathlon (draft-legal), hvor det er acceptabelt at ligge på hjul af andre ryttere og du dermed kan blive skærmet for vind og blæst, så skal du hellere have en cykel hvorfra du kan accelerere hurtigt, hvilket en almindelig racercykel er bedst egnet til.

Levering

Hvis der står følgende: 1-3 dages levering, så betyder det, at vi fysisk har den ønskede vare i vores butik, der er placeret i Holbæk. Så kan vi afsende cyklen fra dag til dag. Står der derimod 3-7 dages levering er det lagerstatus fra vores leverandører, og der er derfor en lidt længere leveringstid på varen, da den ikke findes i vores eget lager.