• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Elcykel

Vi har samlet et stort udvalg af elcykler til dig, der gerne vil have en ny cykel, der kan give dig lidt assistance på cykelturene fremfor fx en mountainbike. Se med her i vores store udvalg, hvor vi har samlet de mange varianter herunder på siden. Elcyklerne er i fremgang og bliver mere og mere set i gadebilledet, da flere forbrugere har fået øjnene op for disse modeller, der gør det nemmere at komme gennem byen og over bakkerne. Cyklen er en god investering, hvis du ønsker en ekstra hjælp til at træde pedalerne rundt på din cykeltur – den er altid en sikker vinder på vej til bakketoppene, i blæsevejr eller en almindelig bytur på cyklen.

1 til 30 af 38

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 38

Sorter faldende
pr. side

Elcyklen fungerer på samme måde, som en normal cykel, bare med en motor monteret, som fungerer som denne omtalte assistance. Dette betyder, at du sagtens kan bruge den, som du ellers bruger din nuværende cykel – du kan blandt andet stadig montere en cykelstol, hvis du har behov for dette. Alle vores cykler er desuden samlet og køreklar ved køb, både når den købes online eller i vores fysiske butik i Holbæk. Vi leverer din nye elcykel gratis i hele Danmark, og på Sjælland via vores egen chauffør, så du hurtigt kan komme ud og ramme vejene med din nye elcykel.  

Du kan finde brands som Specialized og Kildemoes i vores udvalg af elcykler. Det er anerkendte mærker, som du allerede kender på forhånd. Du kender sikkert også på forhånd til mærkernes kvalitet, der altid er som den skal være, så du kan benytte dem sæson efter sæson og altid kan regne med din cykel fra disse brands.

Find elcykler til både mænd og kvinder nedenfor, og kom afsted og op på cyklen – uden at skulle overanstrenge dig på dine ture. Nu bliver enhver cykeltur en leg!