Elcykel

Du finder din nye elcykel hos Bikesport. Elcykler har set en kæmpe fremgang den seneste tid og bliver oftere set i gadebilledet. Med en elcykel kan du lettere komme gennem byen, over bakkerne og frem i modvind, uden at du behøver at knokle lige så hårdt i pedalerne. Er du mere til en klassisk cykel? Se vores mange cykler i sortimentet.

Elcykel

5 varer

Filtre
 • Vare
 • Pris
Vare
 1. Kildemoes City Steps 817 Sort Elcykel
  Sammenlign
  Kildemoes City Steps 817 Sort Elcykel
  Fra 16.399,00 kr. Normalpris 20.499,00 kr.
 2. Kildemoes Stockholm Herre Elcykel
  Sammenlign
  Kildemoes Stockholm Herre Elcykel
  Fra 24.995,00 kr. Normalpris 29.999,00 kr.
 3. Kildemoes Strasbourg Elcykel
  Sammenlign
  Kildemoes Strasbourg Elcykel
  Fra 24.999,00 kr. Normalpris 29.999,00 kr.
 4. Kildemoes Street Steps 007 Herre Elcykel
  Sammenlign
  Kildemoes Street Steps 007 Herre Elcykel
  Fra 19.499,00 kr. Normalpris 19.999,00 kr.
 5. Specialized Turbo Levo Alloy Sort Elcykel
  Sammenlign
  Specialized Turbo Levo Alloy Sort Elcykel
  Fra 49.995,00 kr. Normalpris 49.999,00 kr.
  Udsolgt
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Køb din nye elcykel hos Bikesport

Elcyklen fungerer på samme måde, som en normal cykel, bare med en motor monteret, som fungerer som assistance. Dette betyder, at du sagtens kan bruge den, som du ellers bruger din nuværende cykel – du kan blandt andet stadig montere en cykelstol, hvis du har behov for dette. Alle vores cykler er desuden samlet og køreklar ved køb, både når den købes online eller i vores fysiske butik i Holbæk. Vi leverer din nye elcykel gratis i hele Danmark, og på Sjælland via vores egen chauffør, så du hurtigt kan komme ud og ramme vejene med din nye elcykel.  

Du kan finde brands som Specialized og Kildemoes i vores udvalg af elcykler. Det er anerkendte mærker, som du allerede kender på forhånd. Du kender sikkert også på forhånd til mærkernes kvalitet, der altid er som den skal være, så du kan benytte dem sæson efter sæson og altid kan regne med din cykel fra disse brands.

Det behøver ikke at være dyrt, at skulle anskaffe sig en elcykel. Hvis du først har set dig varm på tanken om at køre på en elcykel, eksempelvis til og fra arbejde, så kan man hurtigt blive trist, når man ser nogle af priserne hos vores konkurrenter. Hos Bikesport har vi altid skarpe priser på alle vores produkter, men vi har ofte også elcykler på tilbud, så du kan gøre et godt kup og komme hurtigt frem. Hold øje med siden for vores eventuelle aktuelle elcykel tilbud.

Find elcykler til både mænd og kvinder her på siden, og kom afsted og op på cyklen – uden at skulle overanstrenge dig på dine ture. Nu bliver enhver cykeltur en leg!

Fordelene ved en elcykel

Når du vælger at købe en elcykel, kan du se frem til at overhale alle andre på cykelstien, men det er dog langt fra den eneste fordel.

 • Fordele ved at vælge en elcykel:
 • Du kommer hurtigt frem på cykelstien
 • Du får hurtigt fart på, når lyset skifter til grønt
 • Bakker føles let som en leg
 • Modvind føles som en let brise
 • Du får frisk luft
 • Du får let motion og bevægelse ind i hverdagen
 • Du slipper for at sidde i lange køer i myldretidstrafikken
 • Du er med til at bringe CO2-udslippet ned
 • En elcykel er et mere klimavenligt transportmiddel end bil eller offentlig transport
 • Du kan hurtigt lægge en lang distance bag dig
 • Du slipper for at trampe hårdt i pedalerne

En elcykel er en grønnere løsning

En elcykel kan være et virkelig praktisk transportmiddel, der endda også kan have en lang række økonomiske fordele. Selvom en elcykel ofte koster lidt mere end en almindelig cykel, så tjener den dig hurtigt hjem, når man først begynder at kigge på de mange fordele.

Udover at gøre cykelturen lettere og hurtigere, så er elcyklen faktisk også med til at nedbringe CO2-udledningen, hvis du normalt tager bilen eller offentlig transport til og fra arbejde eller i fritiden. En elcykel er nemlig et meget klimavenligt og energieffektivt motoriseret køretøj, der samtidig heller ikke begrænser dig. Hvis du ofte kører i bil i byerne eller helt inde i centrum, kan trafikken sommetider stå helt stille i myldretiden. Dette kan både være frustrerende på grund af ventetiden, men er samtidig også skidt rent klimamæssigt, da der er et unødigt stort CO2-udslip. Når du vælger at skifte bilen ud med en elcykel, kommer du hurtigere afsted på cykelstien, kan skyde genvej ad mindre veje og undgår at stå stille i myldretidstrafikken om morgenen og eftermiddagen. Du får desuden også frisk luft, let motion og slipper samtidig for at komme lidt svedig frem, da du eksempelvis får hjælp til at accelerere og køre op ad bakke.

En elcykel drives af den bevægelse, som du selv skaber i pedalerne samt el. Det vil sige, at motoren er eldrevet og tager over, så snart du har brug for det, og giver derfor lidt ekstra hjælp.
Elcyklen er måske en større udgift i starten, men den tjener sig hurtigt hjem. Især hvis du ofte kører bil, hvor du både sparer benzin og frustrationer i trafikken. Reservedele er desuden betydeligt billigere.

Vælg en elcykel blandt de bedste mærker

Hos Bikesport finder du elcykler fra de førende mærker. Den bedste elcykel er den, der passer til dit behov, hvilket betyder, at hvis du først skal afprøve om en elcykel er det helt rette valg for dig, behøver du ikke at købe topmodellen med det samme. Den bedste elcykel for dig kan nemlig sagtens være en prisvenlig model, der får dig fra A til B, akkurat som den skal.
Du kan naturligvis vælge om du ønsker en elcykel dame eller elcykel herre model.

Du finder finder følgende mærker her på siden:

 • Kildemoes
 • Specialized
 • Topeak

Kildemoes elcykel

Du finder med garanti din nye Kildemoes elcykel her hos Bikesport. Vi har et stort udvalg af elcykler i både herre- og damemodeller, og i massevis af flotte farver.

Specialized elcykel

Specialized er et amerikansk mærke, der sikrer en høj kvalitet til hver eneste cykel. Du kan få en Specialized elcykel i flere forskellige prisklasser.