Drengecykel

Står du og mangler en ny drengecykel? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi forhandler et stort udvalg af drengecykler, hvorunder du finder cykler til drenge i alle aldre. Uanset hvilken type af cykel din søn ønsker, så findes cyklen her i vores sortiment. Alle cyklerne er selvfølgelig af høj kvalitet, så de kan tåle at blive brugt i alle situationer: til og fra skole, til fritidsaktiviteter eller bare sammen med vennerne. Mærkerne vi forhandler er blandt andet Everton og Kildemoes, som du også finder her på siden. Se også alle vores cykler eller vores børnecykler her til de allermindste. 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Til de helt små drenge, der måske ikke er helt sikker på kun to hjul endnu, så har vi også et udvalg af løbecykler, som helt sikkert falder i god jord hos de helt små – husk altid cykelhjelmen. Løbecyklerne er et godt alternativ, som også giver en god fysisk udvikling og motion til dit barn. 

Er I i tvivl om hvilken cykel i skal vælge, så byder vi jer altid velkommen i vores fysiske butik, hvor vi sammen kan tage en samtale om, hvilken cykel der ville passe bedst til jeres behov. Vi står altid klar med rådgivning til både dig og dit barn. Vores cykler i udvalget spænder over 16, 18 & 24 tommer hjul, og passer dermed til drenge fra 3 til 10 år. Cyklerne fås desuden både med og uden gear alt afhængigt af hvilke behov, der må findes til den nye cykel. Er du vokset fra drengecyklerne, så tag et kig forbi vores herrecykler her, hvor du også finder et stort udvalg af fede cykler.