• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cross / Gravel cykler

En crosscykel er en racercykel til hårdt terræn. En crosscykel er særligt egnet til off road, og var især populær før mountainbiken indvandt sin plads på markedet. Den er dog ikke kun god til off road, men du kan også snildt bruge den til bykørsel og landevejene.

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Find din nye Crosscykel her på siden, hvor du kan finde hele vores udvalg – vi har mange forskellige designs og størrelser, så der er en cykel til enhver. Alle disse cykler er desuden altid 100% samlet og køreklar, hvad end du køber den her på vores webshop eller kommer forbi vores butik og køber den hos os der. Vi leverer desuden gratis i hele Danmark, og desuden med egen chauffør på hele Sjælland.

Denne type af cykel er især populær blandt motionsryttere, da den er så anvendelig på mange forskellige områder. Du kan køre på den til arbejde, men også når du decideret er ude for at dyrke motion. Cyklen er meget alsidig og derfor en god cykel at investere i. Den er også egnet til alle niveauer, så du kan altid bruge en crosscykel til din cykling eller træning. Du får en blanding af forskellige fordele ved de andre cykeltyper: racercyklens mulighed for høje hastigheder findes også hos denne type af cykel, men har også mountainbikens evne til at klare forskellige terræner og vejrsituationer.  

Du behøves hverken gå på kompromis med cyklernes evner eller designs, når du vælger en cykel i dette udvalg. Hvad end du er motionsrytter eller mere garvet rytter, så er denne cykeltype helt sikkert også noget for dig. Find den helt rette cykel for dig nu her på siden.

Obs: Når vi har produktet på lager i vores fysiske butik, så har vi en levering på 1-3 dage. Hvis varen kun er hos vores leverandør og vi sender den fra deres lager, så er leveringen i stedet på 3-7 dage.