Børnecykler

Bikesport er for mange den foretrukne internet forhandler og vi tilbyder også et bredt udvalg af cykler til alle: kvinder, mænd og børn. Vi har et stort sortiment af forskellige cykeltyper, som hver især egner sig til forskellige arenaer indenfor cykling. På denne side finder du vores sortiment af børnecykler. Se også alle vores pigecykler og cykler til drenge. Det er altid en god idé at lære sit barn at cykle, da det er med til at udvikle barnets motorik, samt gør ham eller hende mere mobile og selvstændige. Udvalget spænder bredt og vi har cykler, der passer til alt fra 2 år til 13 år på denne side, som du kan se herunder.

 

1 til 30 af 32

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 32

Sorter faldende
pr. side

En cykel til dit barn giver mulighed for både leg, motion og frisk luft, som er gavnligt for enhver. Vi har derfor også sørget for, at alle cyklerne i udvalget er af høj kvalitet, så de nemt kan holde til alt slags vejr og leg uden lige. Lige så godt det er for dit barn at lære at cykle, lige så hurtigt lærer de det. For de helt små kan der være specifikke behov, som for eksempel en trehjulet eller firehjulet cykel, der kan hjælpe med balancen i starten af cykelprocessen. Senere hen kan disse så fjernes og motorikken vil stimuleres endnu bedre.

Vi anbefaler desuden, at du til cyklen tilkøber dit barn en cykelhjelm og lygter, for at opnå en god sikkerhed, når dit barn skal lære at cykle og generelt befærde sig i trafikken. Der kan desuden altid tilføjes andet tilbehør, som findes her – det kan være alt fra cykelkurve til ringeklokker.

Uanset dine behov, så er vi her på Bikesport.dk sikker på, at vi kan hjælpe dig med at finde lige netop det du søger. I er desuden altid velkomne til at besøge os i butikken, hvor i også nemt kan prøve vores forskellige modeller.