• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Pulleyhjul

Bikesport forhandler gearhjul til din cykel fra producenter som Campagnolo, CeramicSpeed, SRAM og Tacx. Se varianterne inden for gearhjul til cyklen herunder – vi har gearhjul, der passer til alle typer af kørsel. Mangler du andet cykeludstyr, så se alt vores cykeludstyr her, hvor du også kan finde geargrupper og meget andet.

1 til 30 af 52

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 52

Sorter faldende
pr. side

I vores udvalg finder du mange forskellige varianter af gearhjul, så du kan vælge gearhjul afhængig af din kørestil og anvendelsesformålet; eksempelvis hvorvidt denne type af produkt primært skal bruges til landevejskørsel eller off-road kørsel, såsom mountainbike-kørsel i skov og øvrigt terrænkørsel. Prøv eksempelvis gearhjul fremstillet i titanium, der er et materiale, der er kendt for sine letvægts-egenskaber og oplev hvordan det bliver muligt at reducere friktion og spare energi på kørslen undervejs med et sådan produkt. Producenten CeramicSpeeds gearhjul i titanium kan både anvendes til landevejskørsel og til mountainbike-kørsel, og gearhjulene hjælper via deres specielle design til at udføre nogle meget glatte gearskift, som kun er en fordel for din kørsel. 

Vi har hos Bikesport et kæmpe udvalg af forskelligt cykeludstyr, da alle komponenter, såsom gearhjulene, har en afgørende rolle for dig som cyklist og det niveau du kan køre på på cyklen. Hold dine komponenter opdaterede og velplejede, så du altid får det bedste ud af dine ture!