• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Styrbånd

Styrbånd, kan også gå under navnet styrtape, er et bånd, der lægges rundt om styret på cyklen med det formål at øge komforten i grebet. 

1 til 30 af 99

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 99

Sorter faldende
pr. side

Overfladen på styrbåndet kan også variere og du kan blandt andet finde modeller med en behagelig ruskindsoverflade. Styrbånd fremstilles i nogle modeller med skumpolstring, hvilket giver en øget vibrationsdæmpning under din kørsel, men samtidig også bidrager til en ekstra komfort på cykelstyret, og hvem ønsker ikke det? Overvej dine ønsker for dit fremtidige styrbånd og gå på opdagelse i vores store udvalg, for at finde lige netop det styrbånd, som passer til dine behov og ønsker. Find dit styrbånd nu og god tur ud på landevejene med en øget komfort!

Både Bianchi, Fizik, FSA og Lizard Skins laver styrbånd, der ligeledes kan fås fra producenterne Pinarello, Specialized, Spectra og Zipp. I udvalget af styrbånd kan det være godt at overveje flere forskellige elementer såsom slidstyrke og den ønskede overfladefornemmelse eller tekstur, da ønsket om denne kan variere fra person til person. Desuden kan man tage udseende og farven på styrbåndet med i sine overvejelser. Styrbånd bliver fremstillet i både neutrale farver, som eksempelvis sort, hvid og grå, men også i mere farverige varianter, hvis dette ønskes.