• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelstyr

Det er vigtigt for din oplevelse på cyklen, at du har det rette cykelstyr. På denne side kan du finde et cykelstyr til din cykel, custombike, racer eller triathlon-bike – udvalget findes iblandt hele Bikesports store udvalg af cykelstyr! 

1 til 30 af 41

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 41

Sorter faldende
pr. side

Cykelstyrets S-form i Due-udgaven med to bukninger muliggør flere positioner ved start og kørsel, og cykelstyrs sættet af denne type består af bøjle, skåle samt beslag. Vælg desuden mellem cykelstyr i forskellige udformninger og designs fremstillet i materialer som carbon eller aluminium, der giver gode ergonomiske og aerodynamiske egenskaber. 

Ud fra ovenstående kan du måske også læse dig til, at et cykelstyr ikke bare er et cykelstyr. Der er stor forskel på blandt andet udformningerne og længderne. For at vælge det rette styr, så skal du først vide hvad din cykel specifikt skal bruges til, da det skal passe til både din cykel og dine behov. En racercykel, som eksempel, har et bestemt styr, der er kendetegnet ved dets særlige bøjninger, der giver flere muligheder for stillinger.

Cykelstyret er selvfølgelig praktisk for at cykle på en almindelig cykel, men det er faktisk også et lovkrav, at man altid skal holde mindst den ene hånd på sit styr under kørsel – dette sikrer nemlig en sikkerhed for både dig selv og andre i trafikken. Opnå den maksimale sikkerhed på din cykel ved at huske cykelhjelmen! Dem har vi også et stort udvalg af, så du kan finde en model, der falder i din smag og som er af høj kvalitet. Vi har hurtig levering på både cykelstyr og hjelme.