Sadelpinde

På denne side finder du hele vores udvalg af sadelpinde. Når det gælder sadelpinde, så er det værd at have fokus på faktorer såsom lav vægt, smart funktionalitet, holdbarhed samt den rette ydelse – så du vælger den rette sadelpind i første omgang. 

Sadelpinde

4 varer

Filtre
 • Placering
 • Vare
 • Pris
 • Mærke
Vare
 1. Bike Attitude sadelpind 27,2 x 400mm Sort Vægt Kun 193 g
  Sammenlign
 2. Pro Tharsis XC Sadelpind
  Sammenlign
  Pro Tharsis XC Sadelpind
  Fra 1.699,00 kr. Normalpris 1.899,00 kr.
 3. Specialized Tarmac S-Works 0mm Offset Sadelpind
  Sammenlign
 4. XLC Comp Sadelpind Ø27,2x350mm 20mm Offset
  Sammenlign
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Sadelpindene findes dermed også i mange forskellige udgaver. Du kan finde modeller i alu-konstruktion, andre i varianter med kulfiberkonstruktion og nogle sadelpinde fås eksempelvis også med titanbolte i konstruktionen. Sadelpindene fremstilles derudover gerne i materialet carbon for en let vægt, så den ikke tillægger cyklen unødvendig ekstra vægt. Tag et kig på siden og find sadelpinden, der passer til dig og din cykel. Sadelpindene fås blandt andet i farverne hvid, sort, sort/grå og sølv/metal, og kommer i både blankt og mat look her på webshoppen, så den passer til resten af looket på din cykel og dit tilbehør. Find sadelpinde i varierende designs og prisklasser fra flere forskellige producenter af cykeltilbehør herover. Vi har valgt at føre forskellige prisklasser, så vi har noget til enhver cyklist alt efter niveau og prisønsker. Sadelpindene kan desuden indstilles, så sadelhøjde passer til alle. Når sadlen indstilles er det vigtigt, at den ikke sættes for højt, da du dermed kommer til at vippe fra side til side, når du cykler, hvilket ikke giver en behagelig cykeloplevelse. Du skal selvfølgelig også kende dit stels mål, så sadelpinden passer perfekt til dit nuværende cykelstel. Målene kan variere alt efter hvilken cykeltype du har og også modellen.

Tag et kig rundt her på siden og find en sadelpind, der passer til din cykel. Hvis du er i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette udstyr til din cykel.