• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelpedaler og klamper

Pedaler og klamper er ofte en af de allersidste detaljer i forbindelse med et gennemført cykel design. Samtidig gør denne produkttype også rigtig meget for komforten på turen undervejs ved at give et effektivt og sikkert greb. Du kan finde meget mere cykeludstyr her, som eksempelvis barends.

1 til 30 af 117

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 117

Sorter faldende
pr. side

Se pedaler og klamper til cyklen i den helt rigtige stil fra producenter såsom Campagnolo, Crankbrothers, Exustar, Look, Mavic, Shimano, Specialized eller Speedplay, og fremhæv cyklens unikke look via valget af de forskelligartede pedaler og klamper, som du kan købe her hos Bikesport. Her finder du nemlig et bredt udvalg af alle slags pedaler og klamper – både til racercyklen, mountainbiken eller den helt klassiske citybike. Udvalget består desuden også at både klikpedaler, vendepedaler og de populære non-slip pedaler, der giver den helt rette friktion mellem dine cykelsko og pedalen. 

Pedaler til mountainbikes

Her hos Bikesport har vi også et stort udvalg af pedaler til din mtb. Vi har alle de forskellige varianter du kan tænke, som både de helt almindelige pedaler, men også både flats, kombipedaler og klikpedaler fra de store producenter, der sikrer dig kvalitet og gode priser.

Tag et kig rundt på siden her og find de pedaler eller klamper, der passer til dig og dine behov samt cyklen.