• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Klinger Til Cykel

Bikesport forhandler et fint udvalg af klinger til cyklen; herunder klinger fra producenter såsom Shimano, Specialized og Sram, der alle leverer kvalitetsprodukter. Du kan se alle vores varianter på denne side, og se alt vores cykeludstyr her.

1 til 30 af 231

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 231

Sorter faldende
pr. side

Denne type cykeldele er oftest fremstillet i aluminium og passer til enten mountainbikes, racercykler eller andre slags cykler, og er ofte kompatible med en bestemt type kranksæt. Derfor er det godt at sikre sig, at de pågældende klinger passer til cyklens kranksæt – enten i form af et standard kranksæt eller et Compact kranksæt. Find derfor ud af dette før du bestiller dine nye klinger, så du er sikker på, at komponenterne passer sammen. 

Nogle af klingerne er designet på så smart en måde, at disse kan udskiftes på cyklen, uden at man behøver at afmontere hele kranken. Dette gør udskiftelsen meget nemmere at gå til. Du vil gerne skifte dine klinger, så de fungerer så optimalt som muligt. Cyklen kører bedre, når alle dine komponenter spiller godt sammen og er i god stand.

Vi har forskellige prisklasser inden for vores klinger til cyklen, så du kan finde en ny klinge i den rette prisklasse, der passer til dig og din cykel. 

Find klinger til cyklen i forskellige designs i blandt varesortimentet ovenfor på denne side. Normalt findes der på en normal cykel et tandhjul bag på cyklen og en større klinge foran. Denne type findes oftest på almindelige cykler, bycykler, der ikke har et hav af gear. På denne type af cykel findes indvendige gear, hvor en racercykel med flere gear har dem udvendigt, hvilket kræver en større rengøring og vedligeholdelse. Find de rette klinger, så du kommer endnu bedre frem på din cykel.