• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Klingebolte

Klingebolte er fremstillet i aluminium eller stål, så du er sikret en god kvalitet. De kommer desuden i forskellige farver, som eksempelvis sort og metal.

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Klingebolte passer til eksempelvis én klinge, til dobbelt kranksæt eller til et trippelt kranksæt – det er alt afhængigt af typen. Ligesom med diverse andre typer cykeldele er det en fordel at sørge for god vedligeholdelse af klingeboltene, enten ved smøring eller udskiftning af klingebolte i forbindelse med rust eller når de trænger. Hvis det knager, når du træder til i pedalerne, så er du i hvert fald sikker på, at det er tid til en omgang pleje. En anden tommelfingerregel er, at klingeboltene af aluminium skal spændes/efterses lidt oftere, da metallet et blødere end metal. Du kan aldrig pleje din cykel for meget. På den måde er cyklen altid godt vedligeholdt og klar til brug, og med stor sandsynlighed vil cyklen og komponenterne holde dig meget længere, når det plejes ordentligt. 

Vælg mellem diverse klingebolte til cyklen her på denne side, hvor du kan se hele vores samlede udvalg fra alle producenterne.