• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Gearkabler

Gearkablets formål er at forbinde cyklens bagskifter og forskifter med de to skiftegreb, der er på cykelstyret. Her på denne side er det muligt at finde gearkabler og relaterede produkter tilhørende denne kategori. Se også alt vores cykeludstyr samlet.

21 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

21 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Produkterne findes fra blandt andet mærker som: Campagnolo, SRAM og Shimano i form af komplette gearkabelsæt i flere forskellige farver (for eksempel: sort, hvid, blå og rød), universal gearkabler, kabelender, kabeljustering og kabelkroge. 

Desuden forhandles gearkabler med teflonbelægning, der er et middel, der medvirker til at kablet kører ekstra let og godt. Et komplet gearkabelsæt består af flere komponenter – det består af bremse, gearkabel samt yderkabler. Et komplet gearkabelsæt fra SRAM til både racercykler og mountainbikes leveres desuden inklusiv både et coated/belagt inderkabel, forstærket yderkabel, kabelender og ramme beskytter.

Det er vigtigt, at du finder de rette kabler til din cykel. Ikke alle kabler er ens, og der kan være stor forskel i kvaliteten. Jo bedre en kvalitet jo længere kan du bruge dine nye gearkabler, da de ikke slides på samme vis. Her på Bikesport har vi selvfølgelig sørget for, at vores udvalg har et gennemgående kvalitetsniveau. Derfor kan du være sikker på, at dine nye gearkabler fra vores side og vores førte brands kan benyttes på mange cykelture. Vælg de helt rigtige gearkabler, der kan være med til at opfylde potentialet, som findes i dine gear. For at få det bedste ud af dine gear er det også vigtigt, at du har de rette gearkabler.