Geargrupper

Geargrupper fås i flere varianter og med et varierende indhold af delelementer – udvalget hos Bikesport kommer fra producenterne Shimano og Sram. 

Geargrupper

2 varer

Filtre
 • Vare
 • Pris
Vare
 1. Shimano Ultegra R8150 DI2 Compact Disc Gruppe
  Sammenlign
  Shimano Ultegra R8150 DI2 Compact Disc Gruppe
  Tilbudspris 17.499,00 kr. Normalpris 21.995,00 kr.
 2. SRAM GX Eagle AXS upgrade kit
  Sammenlign
  SRAM GX Eagle AXS upgrade kit
  Tilbudspris 3.999,00 kr. Normalpris 5.999,95 kr.
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Typisk leveres geargrupper inklusiv følgende: Forskifter, bagskifter, kranksæt, kassette, kæde, skiftegreb til højre og venstre (skiftegrebssæt) samt bremseklør til for og bag og eventuelt også med yderligere dele afhængig af produkttypen. Uanset hvad man vælger, kan det betale sig at investere i en god geargruppe og dermed i grupper i høj kvalitet, som passer til cykeltypen, da den er en vigtig del for cyklen, og det derfor er vigtigt at tage stilling til.  Der findes desuden både elektroniske og mekaniske geargrupper. De har traditionelt fungeret mekanisk gennem kabler, men gennem årene er der sket en udvikling i produktionen, og der er herigennem kommet flere elektroniske geargrupper. Disse er fremfor kablerne bundet op på ledninger, der sender elektriske signaler – det kan også ske trådløst gennem bluetooth. Der findes selvfølgelig fordele og ulemper ved begge former for geargrupper. I den mekaniske form findes der flere sliddele, som man skal tage højde for, men det kan derimod ikke løbe tør for strøm eller lave elektroniske fejl, som den elektroniske variant kan give problemer med til tider, hvis uheldet er ude.  

Se udvalget af grupper fra både Shimano og Sram her på siden, og bestil den gruppe af komponenter, der passer til din cykel. Vi sørger altid for en hurtig levering.