• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Håndtag / Barends

Håndtag og greb – også kaldet barends til cykler fås i flere designs, farver og varianter. Her på siden finder du vores samlede udstyr, der passer til mange forskellige præferencer og cykler. Du kan se alt vores cykeludstyr her eller sadler her.

1 til 30 af 119

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 119

Sorter faldende
pr. side

Nogle af de førende producenter, som laver håndtag og barends til cykler er Pro, Shimano, Specialized, Spectra Lizzards Skins og Sram, som du kan købe hos os!

Hvad er Bar Ends?

Bar ends fungerer som et ekstra slags håndtag på styret. Dengang disse barends blev meget populære i 90’erne blev de monteret, så de lignede horn på cyklen, og derfor kaldes de også ofte dette i dag. De kan dog også sagtens monteres anderledes. Hvis de monteres på indersiden af håndtaget, så kommer de til at sidde mere som tri styr på en racercykel, hvilket medfører en mere aerodynamisk stilling. I og med at barends giver dig mulighed for at skifte siddeposition, så kan du også øge komforten på dine ture – især på de lange strækninger.

Cykelhåndtag til din cykel

VIl du gerne øge komforten på dine cykelture, så kan et par gode cykelhåndtag muligvis være løsningen for dig. Her på siden kan du se alle vores modeller, der passer til flere forskellige slags cykler. Vores udvalg spænder også bredt i forhold til brands. Du kan enten købe dine nye håndtag til  cyklen eller barends her online på webshoppen eller du kan besøge vores butik i Holbæk, hvor vi også har et stort udvalg. Vores personale står i hvert fald altid klar til at guide dig til det bedste køb, så du kan opnå endnu større glæde ved din cykel.