• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Gearskifter

Vi har et bredt udvalg at vælge imellem, når det kommer til gearskiftere og relaterede produkter i kategorien. Shop gearskiftere fra producenter som eksempelvis Shimano og SRAM, der står bag mange typer af cykeltilbehør og cykeldele samt reservedele til cykler. Gearskifteren er en vigtig del af cykeludstyret – helt ligesom gearkablerne.

1 til 30 af 85

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 85

Sorter faldende
pr. side

Når du skal købe din nye gearskifter, så kan du vælge imellem gearskifter, bremsegreb samt kombinerede gearskifte- og bremsegreb og ’hoods’/hætter eller gel pads til gearskifter- og bremsegreb på siden herover. Den rette gearskifter til det rette formålet giver et både præcist og pålideligt gearskifte, der føles så gnidningsfrit og let som muligt. Derudover sørger gel pads til bremse- og gear skiftegreb eller de såkaldte hoods til gearskiftegreb for en behagelig og ergonomisk korrekt oplevelse undervejs på køreturen. 

Gearskifter Racercykel og Gearskifter til mountainbike

Her på siden er vores udvalg af gearskiftere meget stort, og derfor kan du også finde gearskiftere til begge slags cykler. Inde på de enkelte produkter har vi meget særlige anvisninger til det enkelte produkt, og du kan derfor læse om egenskaberne og meget mere. Kig rundt på siden og find den helt rette gearskifter til din cykel.