• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Forskifter

En forskifter skifter mellem de forreste tandhjul på dit kranksæt på cyklen. For at få den bedste cykeloplevelse, så er det vigtigt, at du vedligeholder og tager dig af din forskifter. Vi har derfor også på denne side et stort udvalg, så du kan finde en ny forskifter, der passer til din cykel. Modellerne passer hvad end du kører på mountainbike eller racercykel. Find hele vores udvalg af forskiftere her på siden! Generelt er det vigtigt, at du vedligeholder alle komponenterne på cyklen. Du kan derfor også finde udstyr som bremseklodser og gearskifter i vores forskellige andre kategorier og alt vores cykeludstyr.    

26 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

26 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

 

I udvalget af forskiftere kan du finde mange forskellige modeller. Du kan både købe en forskifter, der passer til to eller tre klinger alt afhængig af hvilken type du har. Som beskrevet før, så kan du læse mere om egenskaberne på produkterne. Der findes også modeller til både race og MTB – for at gøre din søgning nemmere, så kan du i venstre side af skærmen filtrere din søgning, så du kun får vist forskifterne, der passer til din type af cykel.
Det er vigtigt, at du på forhånd tager højde for, at komponenterne passer sammen, da du ikke altid kan sætte forskellige brands sammen, da deres udstyr er lavet efter forskellige mål og designs.

Vi har desuden mange forskellige prisklasser, så du igen kan finde en model, der passer til dig. Til cykelentusiasten kan det være et godt trick, at lave nogle opgraderinger på sin geargruppe, da det kan sparre flere gram på din cykel. Hvis din forskifter er defekt eller du har brugt den gennem mange år, så kan du her på siden finde gode og billige modeller, som kan gøre din cykeloplevelse bedre. Find dit nye udstyr hos Bikesport i dag.  

 Du kan læse mere om de enkelte modeller på selve produktet.