• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykeldæk & Cykelslanger

Find alt det nødvendige når det gælder cykeldæk og cykelslanger til flere køreformål her. Sortimentet omfatter både produkter fra Schwalbe, Continental, Kenda og andre producenter af cykeldæk samt cykelslanger. Sortimentet af cykeldæk- og slanger egner sig til eksempelvis mountainbike-kørsel, racing, gadekørsel med mere. Zefal, Vittorio og Specialized står bag flere forskellige produkter inden for kategorien cykeldæk/cykelslanger, herunder foldbare cykeldæk med beskyttelse mod punkteringer, cykelslanger til racercykling og cykelslanger til road-racing. Det er også muligt at finde Hometrainer-dæk/cykeldæk fra producenten Tacx. Hvis du også er på udkig efter andet udstyr til din cykel, så se hele vores udvalg af cykeludstyr her!

1 til 30 af 200

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 200

Sorter faldende
pr. side

Vi har i udvalget samlet slanger og dæk til alle de gængse cykelstørrelser, så du er altid er garanteret at finde en slange eller dæk til den cykel, som du står og mangler til. Hvad end det er til en almindelig cykel, mountainbike eller andet formål, så finder du varen her i sortimentet. Vær opmærksom på, at hjemmetræner modellerne inden for cykeldæk er specielt udviklet til at køre på en Hometrainer og at de dermed ikke er egnet til udendørs cykling.

Vi har gjort det nemmere for dig at finde hvad du leder efter med vores filtrering i venstre side af skærmen. Her kan du blandt andet vælge hvilken anvendelse det skal bruges til samt til hvilken model. Du kan samtidig også filtrere i brands, hvis du allerede har haft en god oplevelse med et af vores mange brands – vi sikrer dig dog altid en god kvalitet, da vi vælger vores brands ud fra dette! Find dine nye dæk og slanger her på siden – vi sørger for en hurtig levering hjem til dig!