• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelbremser

Lige så vigtigt det er, at din cykel kører som smurt, så er det også vigtigt, at du har de rette remedier til at bremse op igen! Vores udvalg af bremser og bremsedele her hos Bikesport omfatter både forbremser, bagbremser, bremseskiver, bremsevæske, skivebremsesæt, bremsegreb og meget mere, som du kan finde lige her på siden. Står du og mangler andre komponenter til din cykel, så tag et kig forbi alt vores cykeludstyr her. Vi har sørget for at samle alle komponenter til din cykel på en side, så du kan købe det samlet til gode priser! Find også vores bremsekabler og slanger her.

1 til 30 af 121

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 121

Sorter faldende
pr. side

 

Modeller, udformning og designs inden for bremser og bremseprodukter- samt reservedele til cyklen varierer, men uanset hvilket produkt, der passer til lige netop din cykel, så gælder det om at holde den toptunet og klar til alle vejens udfordringer og distancer via god vedligeholdelse og de helt rette reservedele. Vi har bremser til både race, MTB og TT/Tri. Du kan se alle bremseprodukterne fra et udvalg af anerkendte producenter her på siden! Du kan eksempelvis finde Shimano bremser, greb og bremseskive, samt SRAM bremser, greb og gel plads til bremse/skiftegreb. Desuden forhandler vi bremsevæske til vedligeholdelse af dine cykelbremser, så du nemt kan vedligeholde den. Du kan læse mere på hvert enkelt produkt om, hvilken model af cykel, den enkelte bremsedel er velegnet til inde på produktsiden.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du er velkommen til at kontakte os for rådgivning – du kan også besøge os i vores fysisk butik i Holbæk, hvor vi altid hjælper dig bedst muligt med dine cykelrelaterede spørgsmål. Tøv ikke med at spørge os om hjælp, vi er her til det samme!