• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Bremsekabler og Bremseslanger

Bremsekabler og bremseslanger findes i flere modeller og udformninger her i denne kategori. AVIDs to meter lange hydrauliske bremseslange i modellen Elixir findes i farverne sort eller hvid, mens AVID ’Juicy’ hydrauliske bremseslange kommer i farven sort. Se også vores andet cykeludstyr – vi har et stort udvalg af forskellige komponenter!

1 til 30 af 50

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 50

Sorter faldende
pr. side

Udvalget spænder bredt og vi har mange forskellige brands i vores sortiment. Se også produkterne fra producenten Campagnolo, der er leveringsdygtig i komplette kabelsæt til cykler inklusiv både bremse- og gearkabel samt yderkabler. Disse komplette bremsekabel-sæt fås i farverne hvid og rød, og det er også muligt at finde produkter og reservedele inden for bremsekabler og bremseslanger fra SRAM og Jagwire, herunder i form af bremsekabel-kit, stelbeskytter og kabel kroge.

Sikkerhed gennem bremsekabler

I den danske færdselslov står det beskrevet, at alle cykler lovpligtigt skal have monteret to uafhængige bremser som et minimum – disse er på langt de fleste cykler monteret, som for- og bagbremser. Ved montering af to bremser er du altid ekstra sikret, hvis den ene bremse skulle gå i stykker. Dette kan ske uden du opdager det, da bremserne slides løbende. Du kan ofte skifte flere af delene, så dine bremser virker igen – eksempelvis gennem bremsekabler, bremseslanger og yderkabler. Kablerne og slangerne, og generelt bremserne, skal vedligeholdes, som alle andre komponenter, så udstyrets levetid kan være så høj som mulig. 

Find Bikesports komplette udvalg af kabler og bremseslanger ovenfor.