• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Bagskifter

Find en bagskifter til din cykel, uanset type, hos os på Bikesport. Her i kategorien kan du finde vores forskellige modeller af bagskiftere til alle cykeltyper: både mountainbikes og racer. 

21 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

21 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Produkterne du finder på denne side passer til forskellige gearsystemer. Modellerne har desuden et varierende antal gear og fås enten med en kort arm eller lang arm – du kan købe dem alle her i shoppen. En god bagskifter hjælper dig med at udnytte cyklens gearsystem bedst muligt og leverer det optimale gearskift, så dine cykelture bliver gjort lettere og ikke virker forstyrrende eller belastende, som et dårligt gearskift kan forårsage. Produkterne fås desuden med eksempelvis keramiske lejer og del i titanium samt i flere andre materialer og modeller.

Hvad er en bagskifter?
En bagskifter er en del af din gearmekanisme og findes kun på cykler, der har udvendige gear. En cykel med indvendige gear har en indarbejdet mekanik inde i navet, der sørger for at forholdet mellem kransen og navet fungerer som det skal, og så udvekslingen finder sted. Bagskifteren har den funktion for gearene på cyklen, at den skifter mellem klingerne på cyklen. Vores udvalg af bagskiftere finder du på denne side, og du kan købe fra forskellige mærker. Modellerne kommer i forskellige prisklasser, så du kan finde en bagskifter til dit behov, der passer til din cykel.