Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

Regntøj

Cykling i regnvejr er ikke det fedeste, men du kan gøre det en del mere behageligt med det rette cykelregntøj. Med den rette påklædning kommer du fuldstændig tørskoet frem, hvilket gør det til en smal sag at hive cyklen frem selv i de våde måneder. Vi forhandler alt fra solid cykelregntøj, cykelregnslag, overtræksbukser, ponchoer samt alt i cykelbeklædning og meget mere til både herrer og damer.

Regntøj

10 varer

Filtre
 • Placering
 • Vare
 • Pris
 • Mærke
Vare
 1. ALÉ Vind, transparent, jakke
  Sammenlign
 2. BASIL Hoga Regnsæt Unisex Jet Black
  Sammenlign
  BASIL Hoga Regnsæt Unisex Jet Black
  Fra 799,00 kr. Normalpris 1.095,95 kr.
 3. Basil Hoga unisex black cykelregnbukser
  Sammenlign
  Basil Hoga unisex black cykelregnbukser
  Fra 359,00 kr. Normalpris 519,95 kr.
 4. Basil Mosse men black cykelregnbukser- ekstra lang
  Sammenlign
 5. Basil Mosse men cykel-regnparka sort
  Sammenlign
 6. Basil Mosse trenchcoat women blue
  Sammenlign
 7. Basil Skane men black cykelregnbukser
  Sammenlign
 8. Basil Skane men Teal Green cykelregnjakke
  Sammenlign
 9. Basil Skane women Teal green cykelregnjakke
  Sammenlign
 10. BBB BaseShield Cykeljakke Neon
  Sammenlign
30
 • 30
 • 60
 • 90
 • Alle
pr. side

Det rette cykelregntøj redder cykelturen hver gang

Der er stor forskel på regntøj, ikke blot i udformningen men også muligheden for at huden kan ånde, gør en særlig stor forskel. En regnjakke af god kvalitet er produceret i et materiale som lader varmen fra kroppen slippe ud. Dette er særligt vigtigt når du sveder - f.eks. på cykelturen. Hertil bør regntøjet også være vindtæt så du ikke bliver kold.

En god pasform er selvfølgelig selvsagt, du skal kunne bevæge benene frit og dreje overkroppen uden ubehag. Dette sikres ved at strækbare områder der er lagt ind i tøjet på udvalgte steder for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Vi har et bredt udvalg af regntøj velegnet til cykling og alle andre alle typer formål. Vi har bl.a. det lette regntøj, som nemt kan pakkes ned i tasken eller ryglommen samt de gode regnjakker eller poncho til hverdagsbrug til og fra arbejde.

Nogle foretrækker et hurtigt regnslag til at tage ud over overtøjet, hvilket er ganske udmærket til den lette støvregn eller korte cykeltur. Hvis det derimod står ned i stænger og du har et par km foran dig, bør du overveje en god regnjakke samt et par regnbukser. Så er du sikret at komme frem med tørt tøj.

Cykelregnslag, regnponcho, regnjakke - hvad skal jeg vælge?

Som tidligere nævnt er det et temperamentsspørgsmål, men dit behov afhænger i høj grad af hvor tør du har behov for at holde dig, hvor langt du skal, hvor koldt det er samt hvor stor en mængde regn der falder.

Vi forhandler mærker som:

 • - Basil
 • - BBB
 • - Brooks

Til både herrer, damer og unisex. Du finder tilmed størrelser helt ned i X-small og op til XXX-large og ikke mindst varer der passer enhver pengepung. Nogle foretrækker en tætsiddende cykelregnjakke hvor andre heller vil kaste en regnponcho over sig. Hvad end du søger af regntøj til hverdagen eller specifikt til din transporttid på cyklen, så finder du det her hos Bikesport.

Cykelregntøj i stærke farver giver ekstra sikkerhed på vejen

Når du handler hos Bikesport kan du føle dig mere sikker i trafikken - også når du køber cykelregntøj. Langt det meste regntøj til cykling, som du finder her på siden, er udstyret med reflekser.

Vil du gerne være sikker på at blive set når det er mørkt udenfor anbefaler vi at købe en regnjakke i neon, som gør det ekstra nemt for bilister at spotte dig på vejen.
Blandt vores sortiment finder du fx den smarte BBB letvægtsjakke til cykling. Den er fremstillet af et vindtæt og vandafvisende polyester materiale, der giver fuld bevægelighed og har en god pasform. Denne cykeljakke er blot vandafvisende og ikke vandtæt, det vil sige, at den ikke egner sig til ture i det helt store regnvejr, da vandet så vil slippe igennem. Cykeljakken kan dog stadig kategoriseres som cykelregntøj, da den beskytter mod vandet og har desuden et lavere bagpanel, der beskytter mod vandsprøjt fra baghjulet og vejen. Den neongule farve gør det let for bilister, cyklister og gående at se dig i trafikken, men jakken er desuden også udstyret med reflekser, der skaber endnu større sikkerhed. Kombinationen af farven og reflekserne giver den bedste form for blikfang, så det er let at se dig selv i regnvejr og på de mørke veje.

Hvis du er på udkig efter cykelregntøj, der kan holde dig tør, når du tramper i pedalerne til og fra arbejde eller lignende, kan du med fordel også tage et kig i vores store sortiment af regntøj til cykling. Du finder flere pæne cykelregnjakker, der holder dig tør, men samtidig sikrer god pasform, bevægelighed og sikkerhed.
Langt det meste regntøj til cykling har reflekser, der skaber blikfang på vejen, selv i mørke og i silende regn.
Blandt vores udvalg, finder du cykelregntøj, der er udstyret med de klassiske reflekser, som alle kender. De sølvgrå paneler fanger lyset og bliver reflekteret tilbage, så der skabes et blikfang, når du befinder dig på de mørke veje i regnvejr.
Det er også muligt at finde cykelregntøj, der har skjulte reflekser, der giver lige så stor sikkerhed som de klassiske, men er mindre synlige på selve regntøjet til cykling. Denne type reflekser på cykelregntøj er kaldet tone-on-tone refleksion eller monokromatiske reflekterende paneler.

Derfor skal du vælge en cykel poncho

Når du vælger en cykel regnponcho, kan du bruge den året rundt. Grundet den vide pasform, har du mulighed for at have en almindelig jakke indenunder din cykel poncho. Dette er især smart om vinteren og når vejret er koldt, da du kan have din vinterjakke under og dermed stadig holde dig varm. Når sommerregnen falder, kan du med fordel blot have en almindelig t-shirt under din cykel poncho, så du ikke får det for varmt, når du kører afsted.

Cykelregntøj behøver langt fra at være kedeligt

Praktisk er ikke ensbetydende med kedeligt. Hos Bikesport finder du et bredt udvalg af cykelregntøj, hvor du kan vælge mellem både cykel regnbukser, cykel poncho, cykelregnjakker til hverdag og vandafvisende cykeljakker til cykelsport.

Den praktiske jakke til cykelsport er vandafvisende og fungerer derfor som regntøj til cykling. Jakken er stilren og har et enkelt, men sporty udtryk, der egner sig godt til sporten.

Hvis du derimod er på udkig efter cykelregntøj til hverdagsbrug, kan du nyde godt af vores udvalg, der bl.a. byder på klassiske, pæne og stilrene snit, der sagtens kan bruges til hverdag - også selvom det ikke regner. Så er du helgarderet og slipper for ubehagelige overraskelser på cykelstien til eller fra arbejde.
Blandt sortimentet finder du fx en cykel poncho, men også klassiske jakker til mænd og pæne trenchcoats til kvinder. Derudover finder du også simple og praktiske cykel regnbukser, der matcher til jakkerne.