• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

cykelregntøj

Cykling i regnvejr er ikke det fedeste men du kan gøre det en del mere behageligt med det rette cykelregntøj. Med den rette påklædning kommer du fuldstændig tørskoet frem, hvilket gør det til en smal sag at hive cyklen frem selv i de våde måneder. Vi forhandler alt fra solid cykelregntøj, cykelregnslag, overtræksbukser, ponhoér samt alt i cykelbeklædning og meget mere til både herrer og damer.

23 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

23 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Det rette cykelregntøj redder cykelturen hver gang

Der er stor forskel på regntøj, ikke blot i udformningen men også muligheden for at huden kan ånde, gør en særlig stor forskel. En regnjakke af god kvalitet er produceret i et materiale som lader varmen fra kroppen slippe ud. Dette er særligt vigtigt når du sveder - f.eks. på cykelturen. Hertil bør regntøjet også være vindtæt så du ikke bliver kold.

En god pasform er selvfølgelig selvsagt, du skal kunne bevæge benene frit og dreje overkroppen uden ubehag. Dette sikres ved at strækbare områder der er lagt ind i tøjet på udvalgte steder for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Vi har et bredt udvalg af regntøj velegnet til cykling og alle andre alle typer formål. Vi har bl.a. det lette regntøj, som nemt kan pakkes ned i tasken eller ryglommen samt de gode regnjakker eller poncho til hverdagsbrug til og fra arbejde.

Nogle foretrækker en hurtig regnslag til at tage ud over overtøjet, hvilket er ganske udmærket til den lette støvregn eller korte cykeltur. Hvis det derimod står ned i stænger og du har et par km foran dig, bør du overveje en god regnjakke samt et par regnbukser. Så er du sikret at komme frem med tørt tøj.

Cykelregnslag, regnponcho, regnjakke - hvad skal jeg vælge?

Som tidligere nævnt er det et temperamentsspørgsmål, men dit behov afhænger i høj grad af hvor tør du har behov for at holde dig, hvor langt du skal, hvor koldt det er samt hvor stor en mængde regn der falder.

Vi forhandler mærker som:

  • - Basil
  • - BBB
  • - Brooks

Til både herrer, damer og unisex. Du finder tilmed størrelser helt ned i X-small og op til XXX-large og ikke mindst varer der passer enhver pengepung. Nogle foretrækker en tætsiddende cykelregnjakke hvor andre heller vil kaste en regnponcho over sig. Hvad end du søger af regntøj til hverdagen eller specifikt til din transporttid på cyklen, så finder du det her hos Bikesport.

Vil du gerne være sikker på at blive set når det er mørkt udenfor anbefaler vi at købe en regnjakke i neon, som gør det ekstra nemt for bilister at spotte dig på vejen.