• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Løse ærmer og bukseben

Løse arme eller ben er en vigtig del, hvis du vil opnå den bedste fornøjelse af at cykle. Vi har cykel ærmer og ben til både mænd og kvinder. De løse dele er en god løsning i foråret eller efteråret, generelt i overgangssæsonerne, hvor det kan være svært at vurdere, hvor meget tøj man skal have på. Se alt vores cykeltøj og også vores cykelveste, der er gode til lag på lag.

1 til 30 af 39

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 39

Sorter faldende
pr. side

Løse ærmer og ben til bjergcykling

De løse ærmer og ben er også meget populære hos cykelentusiaster, der cykler i udlandets bjerge, hvor temperaturerne skifter meget undervejs. På den måde kan du hele tiden justere din beklædning nemt og let i pakningen.  

Cykeltøjet øger synligheden på landevejene

Som så meget andet af vores cykeltøj, så har mange af disse dele også reflekser, så du nemt kan blive set i trafikken, når du cykler i mørket. Du kan også vælge nogle varianter i kraftige farver, da det også kan være med til at gøre dig synlig. De sorte og klassiske varianter er selvfølgeligt også en klassiker, der passer til det meste af dit cykeltøj. 

Hvis der på selve produktet står 1-3 dages levering, så har vi varen fysisk i vores butik og er klar til at afsende den, men står der 3-7 dages levering, så sendes produktet fra vores leverandørs lager.