• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelveste

En cykelvest er rigtig god i efteråret og foråret, hvor det er lidt koldt, men stadig ikke nærmer sig minusgraderne. Vi har cykelveste til både mænd og kvinder i vores udvalg. Cykelvesten er især ideel for alle cykelryttere her i Danmark, da vores vejr er så omskifteligt. Vejret optræder på meget forskellig vis, og derfor er det en god idé at anskaffe sig en ny cykelvest.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Vestene er især gode til at beskytte dig mod den kolde vind, og holder dig derfor varm. Den tager desuden det værste, hvis regnen skulle overraske dig på cykelturen. En anden fordel hos vesten er, at den tager det værste fra baghjulet, når du kører i sjask og vådt terræn.
Har du en trøje med korte ærmer under din vest, så kan du også altid sætte et par løse arme til for ekstra varme.

 

Med en god cykelvest, så får du mulighed for at holde kroppen varm uden, at dine arme skal pakkes ind i lange ærmer. Udover fordelene, som vi skrev længere oppe på siden, så har mange af vestene også reflekser, som holder dig mere sikker i trafikken, når du kører om aftenen og eftermiddagen. Husk også altid din cykelhjelm, så du er helt sikker på dine køreture.


Gå på opdagelse her på siden og find en vest lige efter din smag. Vi har mange varianter og designs, så du kan vælge mellem diverse farver mm., som også passer til dit andet cykeltøj. De mange designs kommer også i forskellige prisklasser, så vi har noget for enhver smag i udvalget. Du kan læse mere om de enkelte produkter inde på de enkelte sider, hvor du blandt andet kan se om modellen er til kvinder eller mænd, så du er sikker på at få det rigtige fit på din nye vest. Vesten skal sidde rigtigt, så du får den bedste oplevelse i den.

Hvis varen er på lager i vores fysiske butik, så har vi vanligvis 1-3 dages levering, hvis produktet derimod sendes fra vores leverandørs lager, så står der 3-7 dages levering på produktet.