Veste

En cykelvest er rigtig god i efteråret og foråret, hvor det er lidt koldt, men stadig ikke nærmer sig minusgraderne. Vi har cykelveste til både mænd og kvinder i vores udvalg. Cykelvesten er især ideel for alle cykelryttere her i Danmark, da vores vejr er så omskifteligt. Vejret optræder på meget forskellig vis, og derfor er det en god idé at anskaffe sig en ny cykelvest.

Veste

9 varer

Filtre
 • Placering
 • Vare
 • Pris
Vare
 1. Àle Guscio Light Pack cykelvest i gul
  Sammenlign
  Udsolgt
 2. Àle vest Guscio Vento 2.0 sort
  Sammenlign
  Àle vest Guscio Vento 2.0 sort
  Fra 472,00 kr. Normalpris 599,00 kr.
 3. ALÉ VEST VIND - HVID
  Sammenlign
  ALÉ VEST VIND - HVID
  Fra 498,00 kr. Normalpris 549,00 kr.
 4. BBB Triguard windproff vest
  Sammenlign
 5. BLUEGRASS Back Protector Lite Back
  Sammenlign
  BLUEGRASS Back Protector Lite Back
  Fra 794,00 kr. Normalpris 1.169,00 kr.
 6. Pearl Izumi Quest Barrier screaming yellow Cykeljakke / Vest
  Sammenlign
 7. XLC DJ-A02 dunvest unisex
  Sammenlign
 8. XLC JE-W07 cykelvest dame
  Sammenlign
  XLC JE-W07 cykelvest dame
  Fra 631,00 kr. Normalpris 899,95 kr.
 9. XLC Racing vest JE-W08 cykelvest mænd
  Sammenlign
  XLC Racing vest JE-W08 cykelvest mænd
  Fra 646,00 kr. Normalpris 899,95 kr.
80
 • 20
 • 40
 • 60
 • 80
 • Alle
pr. side

Cykelvesten forlænger din cykelsæson

En cykelvest er en vigtig del af din cykelgarderobe. Når vejret begynder at vende i foråret og efteråret kan den rigtige vindvest hjælpe dig med at holde på varmen. Se vores udvalg af cykelveste til mænd og kvinder - i forskellige flotte designs. Du finder også refleksveste til cykling i de mørke timer, eller en praktisk cykelvest med lommer til de vigtige ting du skal have med. Vi har også cykeljakker til det koldere vejr, eller se vores store udvalg af cykeltøj.

Når kalenderen begynder at skrive forår og efterår, kan vejret i Danmark ofte være både lunefuldt og omskifteligt. Den vigtigste opgave for din cykelgarderobe er derfor at sørge for, at du altid har det rigtige udstyr at tage på. Et absolut must-have til cykelsæsonen i Danmark er en god cykelvest, som sørger for at holde dig varm når den kølige vind bider. En cykelvest kaldes også for en vindvest. Vindvesten sørger for at holde dig varm de vigtigste steder. En varm overkrop hjælper desuden med at holde varmen i arme og ben, da kroppen selv vil forsøge at lede varmen væk fra disse steder hen til overkroppen, hvis den er for kold. Husk dog at finde en cykelvest som også dækker til i nakken, da meget varme kan forsvinde gennem her.

Det er altid en god idé at tilpasse dit udstyr til vejret på den tur du skal ud på. Det gør at en god cykelvest bør være en åbenlys investering, da den netop er så alsidig og kan bruges i mange situationer. Derudover er den fantastisk at have i overgangssæsoner, da den holder kulden og vinden ude, og sørger for at holde de vigtigste områder varme. Hvis det alligevel bliver for varmt at have den på mens du er ude på cykelturen, er den også nem at tage af og smide i cykeltasken, da den er let og ikke fylder så meget. Hvis du cykler med en trøje med korte ærmer under din vest, kan du supplere med et par løse ærmer for lidt ekstra varme, hvis det alligevel stadig er for varmt til en cykeljakke.

Cykelvesten beskytter dit øvrige tøj mod vind og vejr

En anden stor fordel ved en cykelvest er, at den tager noget af regnen hvis du kommer ud i en byge, så der går lidt længere tid før du bliver gennemblødt. Desuden hjælper den også mod det værste fra baghjulet, som vand, mudder og sjask, og beskytter dit cykeltøj fra at blive alt for snavset. Dette er en klar fordel, da cykeltøj nogle gange kan være lavet i lidt mere sarte farver og materialer. Du skal dog huske på, at de færreste cykelveste er vandtætte, da åndbarheden dermed ville blive for lav til at den ville være god at bruge på en cykeltur.

Cykelveste og vindveste i høj kvalitet

En vigtig mantra for os er, at udstyret skal være i orden. Derfor tilbyder vi også kun produkter og mærker som vi kan stå inde for. Ordentligt cykeltøj hvor man kan mærke kvaliteten, gør bare en forskel som man er nødt til at have prøvet selv for at kunne forstå. Vores udvalg af cykelveste og vindveste er derfor særligt valgt, for at vi kan sikre at du køber noget som holder i lang tid og som du bliver glad for. Du kan derfor roligt vælge en af vores modeller fra Alé, BBB, Pearl Izumi og XLC. Det er alle mærker som vi kan stå inde for, og som vi ved du vil blive glad for at have i mange år.

Refleksvest til cykling i mørket øger sikkerheden

I det kolde halvår er det ikke altid, at solen er vågen til at følge din cykeltur. Det kan gøre det svært for nogle bilister at få øje på dig. På nogle cykel- og vindveste er der lidt reflekser bag på for at øge synligheden, men for din egen sikkerheds skyld bør du overveje en reel refleksvest til cykling på de tidlige eller sene cykelture. Refleksveste er lavet i et materiale som i langt højere grad reflekterer den mængde lys som rammer dem, hvilket øger synligheden markant, særligt for lyset fra billygter. En ordentlig cykelhjelm bør selvfølgelig også altid være en del af din cykelgarderobe.

En cykelvest med lommer til alt det vigtigste

Selv den mest seriøse cykelrytter, kan have brug for at have lidt ekstra med på turen. Det kan derfor være en fordel at vælge en cykelvest med lommer på ryggen eller i siderne til de ting du ikke kan undvære, og ikke har plads til andre steder. De typiske ting man kan have brug for at have med kan være:

Nøgler, både til cyklen og hoveddøren

En lille kortholder med dankort og sygesikringskort, måske også rejsekort hvis turen foregår langt væk
Lidt energi til turen, måske en energibar
Hvis du cykler i korte ærmer kan det også være en god idé at have løse ærmer med i baglommen
Mobiltelefon - også hvis du bruger den til at høre musik undervejs

Som du kan se, kan der være mange grunde til at have lidt opbevaringsplads med på cykelturen, og her er det en oplagt mulighed at finde en cykelvest med lommer på ryggen. Så har du altid det vigtigste lige ved hånden.