• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykeltrøjer

På denne side finder du cykeltrøjer fra syv forskellige brands og deres leverandører, hvilket betyder, at vi forhandler mere end 180 forskellige cykeltrøjer, der har hver deres egenskaber og pasformer. Mangler du andet cykeltøj? Så shop alt vores cykeltøj her!

1 til 30 af 61

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 61

Sorter faldende
pr. side

Cykeltrøjen er en vigtig del af dit samlede cykeludstyr og gear, og derfor er det også vigtigt, at du har nogle trøjer, som du føler dig tilpas i og sidder som de skal. En cykeltur med det rette udstyr gør, at du kan yde dit bedste og føler dig til rette på cyklen!

Du finder blandt andet cykeltrøjer fra mærker som Shimano, Pearl Izumi, Gore Bike Wear og mange flere, som alle tilbyder høj kvalitet. Uanset om du er mand eller kvinde, så kan du finde en cykeltrøje herunder i det store udvalg, som passer til dig. Cykeltrøjerne kommer som sagt i mange forskellige modeller. Vi har den klassiske t-shirt model, som kan bruges i mange slags vejr, eventuelt om vinteren med et par af vores løse arme eller alene om sommeren. Ellers kan du gå på opdagelse i vores andre modeller, enten en model med lange ærmer, hvis det er til de kolde måneder, eller en model helt uden, når du skal ud og køre i solens varme stråler. Vi har cykeltrøjer til alle behov og i forskellige prisklasser!   

Leveringen vil variere alt efter om vi sender fra eget lager, eller om forsendelsen kommer fra en af vores leverandørers lager – uanset hvad, så kommer din bestilling frem på maks en uge. Du kan se mere om leveringen på produktet. Find dine favorit cykeltrøjer nu, og bestil dem hjem til din cykelgarderobe.

Cykeltrøjerne kan leveres inden for 7 dage, så du hurtigst muligt kan få dit nye cykeludstyr i brug og ramme vejene med dem!