• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykeltrøjer

Find lækre svedtransporterende cykeltrøjer til både herrer og damer, som sikrer optimale cykelture og træning gennem alle året sæsoner. Bikesport fører et bredt udvalg af cykeltøj fra mærker som Specialized, Pearl Izumi og Giordana og vi har størrelser fra XS til XXXL. Flere af vores cykelbluser er desuden udstyret med reflekser for ekstra synlighed i mørket og vores modeller har gode pasforme. Hvis du mangler godt cykeltøj er du landet det rette sted.

1 til 30 af 72

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 72

Sorter faldende
pr. side

Cykeltrøjer til alle niveauer med ekstra god pasform

Cykeltrøjen er en vigtig del af dit samlede cykeludstyr og gear, og derfor er det også vigtigt, at du har nogle cykelbluser du føler dig tilpas i, og som sidder som de skal. Det rette tøj til cykeltræningen giver optimale forudsætninger for et vellykket pas, og du kan koncentrere dig 100 % om at yde!

Du finder her blandt andet cykeltrøjer fra mærker som:

  • - Absolute Black
  • - Ále
  • - Basil
  • - Giordana
  • - GripGrab
  • - Pearl Izumi
  • - Specialized

Fælles for alle mærkerne er den høje kvalitet uanset om du er mand eller kvinde og størrelserne spænder helt fra extra small og op til 3x extra large. Du kan derfor være sikker på at vi også har en størrelse der passer dig.
Hvilken cykeltrøje skal jeg vælge?
Sæson
Når du er på jagt efter din nye cykelbluse er der en række behov du bør overveje. Vejret er naturligvis én af de helt oplagte, skal cykeltrøjen være med/uden ærmer, med korte eller lange ærmer eller er det i virkeligheden en cykelvest der bedst dækker dit behov? Du kender din krop bedst og ved hvor god du er til at regulere varmen.

Et godt råd er også at anskaffe sig et par cykelhandsker for et optimalt greb på cykelstyret.

Farvevalg
Hertil er farvevalget en smagssag. Vi oplever dog at mange finder de skrigende farver interessante som et ekstra sikkerhedselement, da disse ofte er lettere for bilister at spotte. Kører du racercykel kan farten blive ekstrem høj, og der er det smart at din cykeltrøje hjælper din synlighed i trafikken.

Prisklasser
Er du lige startet og ikke helt afklaret med hvad dine behov er endnu, vil vi anbefale at du prøver lidt forskellige cykeltrøjer der prismæssigt ikke ruinerer dit månedsbudget. Du vil hurtigt finde ud af på dine cykelture hvad der virker for dig, hvor meget varme du har brug for, hvilken pasform du syntes om osv. Er du allerede semi eller prof cykelrytter vil vi til enhver tid anbefale at man investerer i de lidt dyrere kvalitets cykelbluser. Du bruger mange timer på cyklen og der er det altså bare det hele værd med noget lækkert cykeltøj som hjælper dig effektiv med at transportere sveden væk og samtidigt holder dig varm.

Cykelbluser til kvinder

Mange kvinder elsker cykelsporten og grundet kønnets lidt anderledes kurver end mænds, er figursyede cykeltrøjer til damer ofte at hit blandt kvinderne. Materiale og egenskaber er fuldstændig det samme, og faktisk er mange herre cykeltrøjer også unisex modeller som derved kan bruges af begge køn.

Alle vores cykeltrøjer til damer har en lækker pasform, sidder helt kropsnært og er fremstillet af intelligent tekstilmateriale særligt fremstillet til præstationskrævende situationer. Modellerne fås med/uden ærmer og i et hav af spændende farver.

Cykeltrøjer til herrer

Hos Bikesport finder du top kvalitets trøjer til din cykelsport, som er specielt udformet til at støtte dig i at præstere optimalt. Alle har forskellige præferencer for pasform, farver og modeltype og derfor har vi afspejlet dette med et bredt udvalg af veste, neutrale og sprudlende farver, stram/løs pasform - hvad end du søger så har vi det!

Præstér optimalt og lign en prof!

OBS: Husk cykelhjelmen, og gerne af høj kvalitet, inden du træder løs i pedalerne.

Du finder overordnet alt hvad du skal bruge af cykeltøj her på siden. Bikesport har været ekspert på området i mange år og arbejder hårdt for altid at tilbyde det bedste, nyeste og sikreste gear til vores trofaste kunder. Du finder alt i sokker, svedundertøj, regntøj og selvfølgelig cykeltrøjer mm. her på siden. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.