• E-mærket
  • Fragtfri fra 500 DKK til pakkeshop

Cykelstrømper & sokker

Cykelsokker er et vigtigt element, hvis du vil opnå en god komfort på cykelturen. Kolde fødder har en betydning for, hvorvidt man vil og kan cykle optimalt i vinterperioden – sørg for at holde fødderne varme med et par gode strømper. Vi har et stort udvalgt af cykelsokker til både mænd og kvinder. Se også alt vores cykeltøj

1 til 30 af 69

Sorter faldende
pr. side

1 til 30 af 69

Sorter faldende
pr. side

Cykelstrømper til sommer og vinter

I sommervarmen kan det være meget fordelagtigt at vælge en strømpe i tyndere materiale, der på samme tid har fokus på svedabsorbering, så dine fødder kan ånde bedst muligt i skoene. Desuden anbefaler vi en strømpe med et kort skaft, så de dækker så lidt af benet som muligt. Strømperne der normalt angives som egnede til sommer benyttes i høj grad også til indendørs spinning.
I vinterperioden giver det i sig selv mening med en tykkere strømpe, der giver ekstra varme. Især uld og merinould er meget populært i denne sæson. Cykelskoene er ofte ikke foret i sig selv, og derfor er strømpen under meget vigtig at prioritere. Desuden giver strømperne med et langt skaft god mening, da du dermed også får mere varme på benet end med det korte skaft. Så kan du opnå et dobbelt lag i samspil med dine cykelbukser. Med de rette cykelsokker kan du klare både de helt kolde dage, men også de varme af slagsen.

Hvis der står 1-3 dages levering, så sender vi strømperne fra vores fysiske butik i Holbæk. Hvis varen sendes fra leverandøren, så vil der står mellem 3-7 dages levering på varen.